hur man får bästa möjliga ljud från din bil subwoofer

hur man får bästa möjliga ljud från din bil subwoofer

Installerar en subwoofer i bilen är mycket viktigt om du vill ha det bästa ljudet. Folk köper subwoofers främst för att få en bättre och mer kraftfullt basljud. Det ljud du vill kommer från omvandling av strömmar till ljud, produceras på grund magnetspolar i subwoofern. Detta innebär en bättre musikupplevelse. Men om din subwoofers inte är korrekt på plats kan det hindra ljudet

Du behöver:.
Baslåda
Kabelsats.
Skruvmejslar (Phillips och platt-head).
Skiftnycklar.


1.
Välj det bästa området att installera subwoofers. Du kommer sannolikt vill placera subwoofers i bagageluckan. Du kanske vill experimentera med platser i bagageluckan för att se vilket ljud du gillar bäst. Du kommer sannolikt att upptäcka att det bästa ljudet skapas när subwoofers är nära till baksätet.
2.
Bort material från det område som du vill placera subwoofern. När du väljer plats, ta bort mattor i det området. Därefter rengör områden där mattan har tagits bort. Ansök material som Dynamat eller Accumat att döfva någon skrammel.
3.
Anslut subwoofern rätt till bilens ljudsystem. Vanligtvis kommer kabelsats komma med "hur" instruktioner. Fäst kabeln till den positiva polen som går till förstärkaren. En jordkabel också måste installeras. Detta ansluter till någon metalldel i bilen och kör till marken depån på förstärkaren. Den sista tråden ansluts till baksidan av din CD-spelare. Denna kabel sätts på när bilens batteri börjar. Om din kabeldragning är felaktig, kommer ljudkvaliteten är mycket dålig om hörbar alls.
4.
Kontrollera inställningarna för subwoofern. Dessa kommer att påverka ljudet. Din subwoofer instruktioner borde berätta hur de olika inställningarna fungerar.
5.
Fäll ner baksätet på din bil om möjligt. Detta kommer att öppna upp ljudet. Ljuden kommer sedan spilla passageraren del av bilen. Oavsett var du sitter, bör ljudkvaliteten är utmärkt.
6.
Justera din musikspelare. Oavsett om du använder en CD-spelare, MP3-spelare eller kassettbandspelare, kommer inställningarna påverkar hur subwoofern låter. Specifikt uppmärksamma inställningarna basnivån.

Tips och varningar


 • Läs instruktionerna noga innan du påbörjar installationsprocessen.
 • Ask någon från en bil Audio Center om du har frågor.
 • Felaktig installation kan orsaka en säkring gått i dina högtalare.


 • Relaterade artiklar


  hur man airbrush på en Jeep Wrangler
  Vad använder du en plint för?
  hur man installerar en CD-spelare i en 1998 Honda Civic LX
  personbilsdäck vs suv däck
  hur du anpassar gamla bilar
  hur man handhar en fjärrstyrning enhet
  ford radio monteringsanvisning
  vad är skillnaden mellan krom & polerade fälgar?
  hur du ställer in din dörr högtalarna till en förstärkare
  hur du installerar en kort shifter för en ättling TC