hur man släppa en 2001 Dodge lastbil

hur man släppa en 2001 Dodge lastbil

Bygga en egen lastbil är om att ta funktionen och nyttan av din lastbil och modifiera den för att uppfylla dina behov. En populär metod är att sänka ditt fordon närmare marken. Sänkning en lastbil kan bidra till att förbättra hantering, styling och prestanda. Och även om det verkar vara en komplicerad uppgift, att tappa 2001 Dodge lastbil är inte särskilt svårt alls, det innebär endast en hel del tid och rätt uppsättning verktyg och delar

Du behöver:
Jack. .
Pallbockar.
Tire järn.
3/8-tums spärrhandtag och uttag.
Vice grepp.
Fast nyckel set.
Saxpinne dragverktyg.
3-pund släggan.
24-tums bända bar.
Nål-plattång.
1/2-tums spärrhandtag och uttag.
Saxsprintar.
Sänkningsfjädrar.
Sänkning bojor.

Framfjädring


1.
Lyft Dodge hjälp av Jack, och vila lastbilen på pallbockar. Kontrollera att ramen är på står helt och att axeln är på stativ också, innan du kryper under bilen. Ta bort hjulen med hjälp av däck järn, och placera dem åt sidan.
2.
Skruva loss botten av chocken från den nedre kontrollgruppen, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sedan skruva isär toppen av chock genom att klämma fast vice grepp på toppen av ett slag och med hjälp av fast nyckel för att ta bort muttern. Chocken kan sedan hoppar av botten av kontrollgruppen.
3.
Placera domkraften under den nedre bärarmarna, och Jack upp. Du vill sätta press på den undre kontrollgruppen men inte tillräckligt tryck för att lyfta upp lastbilen. Detta kommer att stoppa våren från rusade ut ur undre armen när du kopplar ur spindeln, potentiellt skadlig dig själv och bilen.
4.
Dra ut sprinten som är på muttern som förbinder övre bärarmarna till spindeln, med hjälp av avdragare saxpinne. Ta sedan bort kronmuttern, med en fast nyckel. Hit sidan av spindeln med slägga. Detta kommer att bryta kulleden fria från de övre bärarmarna. Sänk domkraften, som kommer att lossa spänningen på fjädern.
5.
Placera 24-tums bända bar på nedre kontrollgruppen och använda spett som hoppar fram på våren. Placera sedan sänka vår våren fickan med händer, och Jack upp den nedre bärarmarna med domkraften. Anslut spindel till de övre bärarmarna med slottet mutter och en fast nyckel. Sätt i en ny saxpinne in i slottet muttern och dra isär den med hjälp av nål-plattång. Detta kommer att säkerställa att kronmuttern inte kommer tillbaka ut. Sätt tillbaka chock i omvänd ordning för avlägsnande.

Rear Suspension


1.
Leta reda på bakre bladfjädrar schackel på ramen. Bygeln är på bak montera av bladet våren. Den är ansluten i ena änden till den bladfjäder ögla och på den andra till bladfjäder galgen, som är monterad i ramen genom den bakre stötfångaren. Skruva loss bygeln från bladet fjäderbock med 1/2-tums Ratchet, uttag och en fast nyckel, dra sedan schackel ur ramen.
2.
Installera sänka bygeln in i ramen på baksidan av borttagning. Sänkningen schackel har två monteringshål för bladfjäder ögla: en i toppen och ett i botten. Använd högre montera att gå den lägsta.
3.
Tillbaka däcken på lastbilen med däcket järn. Lyft fordonet utanför domkraften med hjälp av domkraft, och sedan sänka det till marken.


Relaterade artiklar


hur man installerar en kall luftintaget på en ättling TC
hur man installerar en bilstereo batteri
hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
Ram Air vs kall luftintaget
inte kalluftsintag körsträcka inverkan gas?
hur du tar bort en krona radio
statliga Färgtoning lagar
hur du tar bort en stereo från en Mazda metro
hur man kan öka bromskraft av bromsarna i en 1988 honda
hur man byter en BMW huva emblem