hur man installerar varselljus på en husbil

hur man installerar varselljus på en husbil

Varselljus är en säkerhetsfunktion som de flesta biltillverkare genomföra många år sedan. De gör en bil mer synligt, och därför mindre risk att hamna i en olycka. Men eftersom inte alla bilar har varselljus (DRL), finns det några eftermarknaden alternativ. Nu kan du installera DRN på alla fordon du äger, inklusive din husbil

Du behöver:. .
Varsellykta ljus kit
12-volts testlampa.
Borra med Phillips-head fastsättning.
Självgängande skruvar.
Blå ring terminaler.
Blue rumpa kontakter.
Gul rumpa kontakter.
Avbitartång.
Avisoleringstänger.
Wire crimpers.


1.
Montera DRN kit på undersidan av instrumentbrädan med hjälp av borr och självgängande skruvar. Hitta en plats där det är lätt att komma åt ledningarna, men det är dolt.
2.
Kör den svarta kabeln från ledningsnätet på varselljus kit till en solid bit metall under instrumentbrädan, sedan kapas i lämplig längd med avbitare.
3.
Kör den gula ledningen från ledningsnätet på DRL kit för att baksidan av strålkastare switch. Probe ledningarna på baksidan av växeln att använda prov ljus. Slå på strömbrytaren till de löpande ljust. När testet tänds, har du hittat rätt tråd. Klipp, band 1 /2 tum från båda sidor av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa de två ledare tillsammans med den gula ledningen från ledningsnätet, med blå rumpa kontakten och crimpers tråd.
4.
Kör den vita kabeln från ledningsnätet på DRN kit till baksidan av strålkastare switch. Probe ledningarna på baksidan av växeln att använda prov ljus. Du letar efter strålkastaren foder tråd, som aktiverar testlampa när strömbrytaren är påslagen. När du hittar den, klippa tråd, band 1 /2 tum från båda sidor av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa de två ledare tillsammans med den vita kabeln från kabelnätet med hjälp av den blå rumpa kontakten och crimpers tråd.

5.
Kör den gröna ledningen från ledningsnätet på DRN kit på undersidan av rattstången. Probe ledningarna på rattstången använda prov ljus. Du letar efter en switch som tänds med tändningen, så cykel nyckeln i tändningslåset från "off" till "på" läge. Om testet tänds med nyckeln till "på" och "off" med knappen off, då har du hittat en tändningskabeln. Klipp tråd, band 1 /2 tum från båda sidor av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa de två ledare tillsammans med den gröna ledningen från kabelnätet med hjälp av den blå rumpa kontakten och crimpers tråd.
6.
Kör den röda tråden från ledningsnätet på varselljus kit till en konstant strömkälla. Detta kan också hittas under rattstången. Den här gången testet ljuset aktiveras omedelbart, och kommer att stanna på oavsett vilken position tändningen i. Klipp tråd, band 1 /2 tum av tråd från båda sidor av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa de två kablar tillsammans med den röda kabeln från kabelnätet med hjälp av den blå rumpa kontakten och crimpers tråd.
7.
Kör fotosensor medföljer DRN kit till toppen av instrumentbrädan, gömmer ledningarna längs vägen. Se till att det är på ett ställe där givaren kan ses genom vindrutan. Anslut sedan kablarna till fotosensor i ledningsnätet på DRN kit med de medföljande kontakterna.


Relaterade artiklar


hur du anpassar en 1996 impala
Apexi turbo timer instruktioner
hur man förkorta ord för registreringsskyltar
hur du gör dina egna avgassystem
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka
billiga sätt att anpassa din bil
hemlagad vatten injektion för automatisk motorer
hur nyans auto fönster
keramiska vs oem bromsbelägg
hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry