hur man installerar en mätare bil amp

hur man installerar en mätare bil amp

Bilstereosystem är populära ändringar till de flesta bilar, och de brukar förvandlas till en snöbollseffekt. Först installerar du en kortlek och två högtalare, då är det en förstärkare, och då är det fyra subwoofers och flera bildskärmar. En sak som är bra att ha för en anpassad stereo är en mätare för din förstärkare, heter en voltmeter. Mätstickan kommer att berätta hur mycket spänning som är som kommer i din förstärkare, och låta dig veta om du har problem med din generator eller batteriet. Installera mätaren är ganska lätt, och kan göras på bara några timmar.

Du behöver:
Spänning gauge
. Instrumentpanelen.
Borra med Phillips huvud bilaga.
Självgängande skruvar.
20 meter 18-gauge wire.
Platt skruvmejsel.
Avbitartång.
Avisoleringstänger.
Wire crimpers.
Blå ring terminaler.
Kvinna spade kontakter.


1.
Hitta en plats på instrumentbrädan att montera instrumentbrädan. Detta är typiskt på undersidan av instrumentpanelen, så det är ur vägen, men synlig när du behöver se den. Skruva instrumentbrädan på instrumentbrädan med hjälp av borr och självgängande skruvar.
2.
Montera mätaren i instrumentbrädan med hjälp av klämfästet medföljer skalan och skruvar. Mätstickan glider in genom framsidan av instrumentbrädan, och klämman går på baksidan av mätaren. Kläm den till instrumentbrädan.
3.
Kör ett avsnitt av 18-gauge wire från baksidan av mätaren för att den positiva ledningen på förstärkaren. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare, sedan band 1 /2 tum som skyddar från varje ände av kabeln med hjälp av Avisoleringstänger. Crimp en blå hona spade kontakten till ena änden och anslut att i den positiva (+) sidan av mätaren. Använd sedan platt skruvmejsel för att lossa på terminalen på förstärkaren och skjut den andra änden av kabeln i terminalen. Dra åt den med ner platt skruvmejsel.
4.
Kör en annan del av 18-gauge wire från baksidan av mätaren till en fast grund att punkt på instrumentbrädan. En jordad punkt bör en bit metall på instrumentbrädan att grunderna mätaren ledningar. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare och sedan band 1 /2 tum som skyddar från varje ände av kabeln med hjälp av Avisoleringstänger. Crimp en blå hona butt-kontakt i ena änden av kabeln och en blå ring terminal till den andra änden
5
Sätt spaden kontaktdonen på negativa. . (-) Terminal på baksidan av profilen, och skruva ringen terminalen till stål jordpunkt, med hjälp av borr och en självgängande skruv. Mätstickan bör nu fungera som det ska. Om inte, kontrollera dina anslutningar.


Relaterade artiklar


Hur man testar en bilstereo
hur man installerar gömde dimljus på en ättling TC
diy bil målning
hur man återställer en 1998 mustang avlägsen fjärrstyrning
hur man installerar en CD-spelare i en Ford Focus
Kan jag måla min instrumentpanel?
Jeep Grand Cherokee främre stötfångare anvisningarna för byte
hur man byter en bilstereo i en Toyota
tips för att tillämpa bil färg
hur man installerar en GT hjul bidrag styrning