diy rökt strålkastare linser

diy rökt strålkastare linser

Ge din strålkastare en rökt effekt är ett enkelt och prisvärt gör-det-själv-projekt som kommer att förbättra utseendet på de flesta någon bil. Exemplen nedan beskriver hur man ska uppnå den rökta strålkastare framträdande på en Honda Civic byggd 1992 till 1995

Du behöver:
varsellykta ljus kit
. 12-volts testlampa.
Borra med Phillips-head fastsättning.
Självgängande skruvar.
Blå ring terminaler.
Blue rumpa kontakter.
Gul rumpa kontakter.
Avbitartång.
Avisoleringstänger.
Wire crimpers.

Procedure

linser på en Civic är glas, så att du inte behöver extra blad för att ugnen ska sätta dem på. Börja med att ta bort alla fem metallklämmor runt varje strålkastare tillsammans med alla de utanför skruvarna som togs bort när du tar bort strålkastarna från bilen. Efter metalldelar avlägsnas från strålkastare, värm ugnen till 350 grader Fahrenheit.
Värm strålkastarna i ca 5 minuter och sedan dra ut dem ur ugnen och använda en skruvmejsel för att försiktigt bända linsen bort av strålkastare församlingen. Om bitarna kännas svårt att bända isär, placera montering tillbaka i ugnen i några minuter tills limmet har luckrats upp.
Det finns en reflektor på insidan av den församling som hålls på med två skruvar. Reflektorn måste skruvas och tas bort innan du fortsätter.

Målningen

Börja med att maskera bort andra reflektorer på insidan som inte kan tas bort. Underlåtenhet att göra detta kommer att lämna dig inte kan se i mörker när du är klar. När du har avslutat maskera de återstående reflektorer, kan du börja måla. De föredragna färgen för att utföra detta jobb är en svart, högblank sprayfärg, men någon färg i en hög glans kommer att fungera. Börja med att spraya en ännu lager över hela insidan av strålkastare och fortsätta att gå igenom det tills du har en fin, tjock färg jobb.

Re-montage

Efter låta färgen på strålkastarna torr (vanligen 2 till 3 timmar), skall tillämpas silikon på utsidan av linsen där limmet tidigare haft den till strålkastarna interiör. Återigen förvärmning av ugnen till 350 grader och placera enheten i ugnen i 5 till 7 minuter tills silikon mjukgör. Låta silikon mjukna gör det möjligt att sprida ut mer. Efter att låta båda strålkastarna sitter på en sval plats i 5 till 6 timmar, kommer silikon hårdnar och lättare låsa två bitar ihop igen.
Sätt de fem klipp i sina fläckar på utsidan av strålkastare församling.
När du är klar installerar din strålkastare, kommer du har ändrat dem till en vacker sak. Grattis.


Relaterade artiklar


hur man kan minska en bakre utgång
Kan jag måla min instrumentpanel?
hur man använder Aeroquip
Autometer laddtryckmätare installera
hur man installerar en kavaljer kall luftintag
hur man installerar sax dörrar
EBC bromsbelägg egenskaper
raybestos keramiska bromsbelägg vs kuddar fabrik
hur man installerar ett hjul täcka
rostfritt stål avgassystem tips