vilken typ av bultar används för en hake?

vilken typ av bultar används för en hake?

Missöden kan fästas på din bil eftermarknaden för att ge dig möjlighet att flytta laster eller bogsera bilar. Installera rätt bultar kan du säkert för att säkra din vikt lasten till bilen

Identification

En bult är en stång som går in i ett hål i ett objekt med två eller flera delar för att fästa. Bultar gängade på slutet för att möjliggöra en fästmutter att skruvas på. Typer av bultar som används i en dragkrok inkluderar U-bultar och bultar.

Funktion

Dragkrok bultar håller dragkrok på fordonet, säkra dragkrok mottagaren säkert på plats samtidigt som drar en släpvagn eller bil. De håller också dragstången på plats medan vikten är bogseras.

U-bultar

U-bultar är formad som ett "U" och gängas i båda ändar för att skapa ett slutet fastspänning håll. U-bult ändar kan böjas i en mjuk kurva eller vid en 90-graders vinkel. U-bultar används ofta för att säkra delar av missöden som har hål som är svåra att säkra med en rak skruv.

fästbultar

Monteringsbultar fästa dragkroken på din bil och är utformade för att jämnt bära vikten last. Typer av fästbultar införa de viktigaste fästbultarna och dragstången monteringsbultar.

Storlek

Bolt storlekar bör vara lika stor som hålet för dem. När man borrar ett hål för en bult, bör bulthålen inte vara större än 1/32nd tum större än bulten.

Rekommendationer

Använd bult från tillverkaren. Vissa tillverkare garantin ogiltig på din dragkrok om du inte använda den medföljande bultar och muttrar.


Relaterade artiklar


hur man installerar dörr högtalare i en jeep
hur man krusa tändkablar
auto fönster nyanser statens lagar
hur du tar bort headliner i Ford Taurus
hjul offset faq
hur man gör en Subaru Legacy snabbare
hemlagad vatten injektion för automatisk motorer
fönster nyanser tips
bilstereo ledningar tips
hur man installerar en kropp kit