hur man installerar mustang rullarmar rocker

hur man installerar mustang rullarmar rocker

Mustang-aktien vipparmar är ett enda stycke stämplade metall. Spetsen på dessa vipparmar glida mot överst på ventiler, som berövar motorn av kraft och skapar värme på grund av friktion. Roller rockers har istället en rullande spets, vilket gör det mycket lättare för armen att trycka ner på toppen av ventilen. Eftersom motorn inte behöver använda så mycket makt att flytta ventiler, når fler av motorns hästkrafter på bakhjulen. Rulle rockers kan vara dyrt, men de är enkla att installera och effektökningen märks.

Du behöver:
Wrench
. Ventilkåpan packningar.
Packning GRUNDPOLISH.


1.
Ta bort ventilen omfattar att få tillgång till ventilsystem. Ventilen täcker fäster upp på varje topplock med flera bultar. Avlägsna bultarna med en nyckel, dra sedan varje täcka upp sina topplocket.
2.
Ta armar lager rocker. Det finns totalt 16 vipparmar, åtta vipparmar är på toppen av varje cylinder huvudet. Varje vipparm hålls på plats med en enda låsmutter, som är i centrum för vipparmen. Ta de 16 nötter, lyft sedan varje vipparmar bort av topplocket.
3.
Skjut skåran i mitten av varje rulle vipparmar på vipparmen stuteri ovanpå topplocket. Se till att metall rullen på toppen av vipparmar sitter på ovansidan av ventilen, inte på toppen av tryckstången.
4.
Dra åt varje vipparm: s inre låsmutter på vipparmen stuteri. Twist tryckstången mellan två fingrar samtidigt skärpa vipparmarna fästmuttern med en skiftnyckel bara tills pushrod kan inte längre lätt vridna hand. Vrid rocker armlängds låsmutter 1 /4 av en tur med skiftnyckel för att slutföra justeringen processen för att ventil. Upprepa proceduren för resterande 15 rullarmar rocker.
5.
Applicera en enda sträng packning sealer längs kanten av ventilkåpan, placera sedan packningen på packningen sealer och tryck packningen på plats. Applicera en sträng packning sealer på motsatta sidan av packning för ventilkåpa, sedan sänka ventilkåpan på topplocket. Använd en momentnyckel för att dra åt var och en av ventilkåpan s fästskruvar till 10 fot-Lb. av vridmoment att slutföra processen.


Relaterade artiklar


insugsgrenröret polering tekniker och verktyg
hur man använder en elektrisk vinsch
tips och råd om kall luftintag för tuners
hur du installerar en radio i en Buick LeSabre
hur man installerar HID-lampor på en integration
Hur hydrauliska lyftare rullen arbete?
hur du väljer rätt bränsle sparare - 4 delar
programmering instruktioner för en huggorm 476v fjärrkontroll
hur man bygger en 10 bult position
chevy 305 problem