hur man installerar en backkamera

hur man installerar en backkamera

Tack vare underverk av modern teknik, fick i uppgift att säkerhetskopiera din bil bara lite lättare. Med fordon blir större och har fler döda vinklar, installera en backup kamera på din bil kan vara en livräddare. Det finns massor av modeller av kameror som du kan installera, och i detta fall är det en trådlös backup kamerasystem

Du behöver:. .
Backup kamera
Drill.
Borrkronor.
12-volts testlampa.
Tång.
Scotchlok kontakt.
Handduk.
Tvättsprit.
Phillips skruvmejsel.


1.
Öppna förarsidan dörr och sitta i stolen. Hitta en plats där du kan montera bildskärmen för systemet där det är synligt, men inte en fara i en normal körning situation.
2.
Rengör monteringsytan genom att hälla tvättsprit på en handduk och gnugga som på ytan med handen. Då fastnar på kroken-och loop klistermärke medföljer kitet på ytan.
3.
Placera bildskärmen till krok-och-look pad med händer och kör makt kabeln från bildskärmen till cigarettändaren.
4.
Montera kameran fästet på registreringsskylten med Phillips skruvmejsel. Lämnar utrymme för ledningarna som kommer ut på baksidan av kameran.
5.
Borra ett hål precis ovanför kamerafäste med borrmaskin och borrkronor. Kör kameran ledningar genom detta hål.
6.
Leta omvända ljus ledningar i bakljuset genom att ta bort bakljus med Phillips skruvmejsel och dra ut det omvända glödlampa. Det kommer att finnas två kablarna som går till lampan.
7.
satte nyckeln i läge "på" och sätta fordonet i omvänd med nödbroms på. Fordonet ska inte flytta ett eller annat sätt, men om du måste, placera ett block av trä bakom däcket för att stoppa den från att flytta.
8.
Probe omvänd ljus ledarna med hjälp av en 12-volts testlampa. När testet tänds, har du hittat den positiva ledningen för den omvända ljus, och den andra bör vara den negativa ledaren.
9.
Kör ledningar från kameran till omvända ljus ledningar. Anslut den röda kabeln från kameran till den positiva ledningen på baksidan ljus med hjälp av tång och en Scotchlok kontakt. Placera kopplingen över backväxeln och placera den röda tråden från kameran i kontakten. Sedan klämma ner med tång och linda plastfliken över toppen. Upprepa denna process med den negativa ledaren.
10.
Tillbaka bakljus med Phillips skruvmejsel.
11.
Testa kameran och bildskärmen systemet genom framhävandet av fordonet slå sedan på den och placera den i omvänd ordning. Monitorn skall slå till och du ska kunna se bakom dig.


Relaterade artiklar


beskriver anslutning varningsljus på enkelt sätt
hur man byter fjädrarna på en Cheva S10
camaro rostfritt avgassystem tips
hur man installerar huva emblem
hur du ansluter en ljudström 404 amp
Alabama Färgtoning lagar
hur man installerar en K & N filter
hur man bygger gamla skola bilar
hur man bygger en räv kropp mustang
hur man installerar sänkningsfjädrar på en Honda Civic