hur man gör ett lås motorcykel gasreglage

hur man gör ett lås motorcykel gasreglage

Många touring motorcyklar kommer nu som standard med elektronisk farthållare, även känd som gasspärren. Detta farthållare tar Sila bort handleder och händer under längre motorväg rider genom att låsa motorcykeln i en viss hastighet. Minska påfrestning på vristerna på din gamla motorcykel med en gör-det-själv gasreglagespärren

Du behöver:.
Eltejp
Liten hylla fästen.
Aluminium rem.
Allen huvud bulten.
Självlåsande mutter.
O-ringar.


1.
Klipp till en bit perforerad aluminium rem till 3 till 4 inches lång, med hjälp av bultsax av plåtsax. Kontrollera att hålen kommer att rymma en liten bult. Om inte, kan hålet närmast ena änden ska borras ut.
2.
Fast perforerad aluminium remsan till en liten 90-graders hyllor mount. Använd gummi O-ringar och en självlåsande mutter för att säkerställa den fria rörligheten från den perforerade band.
3.
Linda den andra änden av den perforerade aluminiumband med eltejp tills den kommer "fastnar" mellan gasreglage och spjällhuset.
4.
Anslut den lilla hyllor montera på gaspådrag sidan spegeln genom att ta bort spegeln och bultning ned den med hyllor montera mellan montera och spegel.
5.
Få din motorcykel till ett behagligt tempo och ställa den aluminiumband mellan gasreglage och spjällhuset. Detta kommer att hålla gasreglaget på en bekväm öppning tills du manuellt koppla ur gasreglagespärren.


Relaterade artiklar


hur du installerar en ny radio i en Subaru Forester
hur du ställer in coilovers
cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
hur man installerar en bar Eibach gungning på en GTI
DIY: Veggie bil
tips om hur du installerar bilens högtalare
hur man installerar pilotlågor dimma
låda motor faq
hur man byter till Sirius på ett Kenwood
hur man byter fjädrarna på en Cheva S10