hur du installerar en laddtryckmätare i en pelare pod Nissan Patrol

hur du installerar en laddtryckmätare i en pelare pod Nissan Patrol

En laddtryckmätare är en användbar mätare som läser den mängd uppsving som levereras till en turboladdad motor med turbo. Det kan vara särskilt viktigt i ett fordon som har ändrats efter lager för att producera mer öka från turbon, eftersom det kan varna föraren att överskottet öka villkor. För mycket forcering kan förstöra en motor, så en väl fungerande laddtryckmätare bör övervägas nödvändig utrustning i högeffektshögtalare turboladdade, bilar
1.
Borra ett hål i baksidan av A-stolpen pod som är tillräckligt stor för ledningarna och tryckledningen som kommer med mätaren att passera. Beroende på vilken typ av pod, kan det finnas redan ett hål eller tillräckligt med utrymme runt baljan där man fäster A-stolpen för ledningarna och linje.
2.
Spray färg baljan för att matcha inredningen färg på din bil.
3.
Splice den vita ledningen för laddtryckmätare ljuset i den befintliga mätaren lyser antingen löda kabeln i befintliga kabelnät eller genom att använda en inline-trådig kontakt.
4.
Hitta en plats att ordentligt marken den svarta kabeln på mätaren. Detta bör vara en metall del av instrumentbrädan. Använd en rund ögla i änden av kabeln och skruva fast jordledningen ordentligt på att området fungerar som marken. Du kan också hitta en befintlig mark används av en annan tråd och använda den.
5.
Installera mätaren pod över den befintliga A-stolpen trim genom att använda medföljande skruvarna som följer med gauge pod.
6.
Kör sladdar och tryckledningen genom hålet i kapseln och i instrumentbrädan. Surround ledningarna och linje med plast tråd rör för ett snyggare utseende.
7.
Kör tryckledningen från insidan av Patrol genom brandväggen. Detta kan ske antingen genom ett existerande hål eller genom att borra ett litet hål i brandväggen för linjen att passera. Installera en gummigenomföring att skydda linjen om den senare metoden används.
8.
Weld eller tryck i en passande till intercoolern röret som går från intercoolern till motorn. Om du har rätt svetsning erfarenhet, kan du göra det själv. Annars, ta bort röret och ta det till en svetsverkstad att ha rätt montering svetsas i. Se till att monteringen matchar montering tryckledningen oavsett laddtryckmätare du använder.
9.

Starta fordonet och se till att laddtryckmätare läser laddtrycket ordentligt.


Relaterade artiklar


hur vill tysta ett larm
hur färga fordon klädsel
hur man installerar en ventshade vent visir
hur du ansluter en bilstereo kablage
hur man frigör Reese Hitch från en släpvagn boll
hur du ansluter LED-lampor till bil
beskriver anslutning varningsljus på enkelt sätt
hur man installerar en anpassad bil interiör
hur du tar bort en bilradio i en 1995 Toyota Camry
hur man airbrush på en Jeep Wrangler