hur värme fjädrar för att sänka en bil

hur värme fjädrar för att sänka en bil

Tillbaka i dag, var det enklaste sättet att sänka en bil för att värma upp spiralfjädrar att sänka bilen. Idag finns det många alternativ för eftermarknaden fjädrar och fjädringskomponenter, men om du vill sänka din bil på gammaldags sätt, då det finns vissa steg att följa för att värma en uppsättning fjädrar för att sänka en bil

Du behöver. :
Måttband.
Oxy-aceteline fackla.
Brandsläckare.


1.
Ställ bilen på en plan yta och mät avståndet mellan toppen av fendern och marken. Detta är din utgångspunkt för fordonet, och kommer att vara hur du avgöra hur lågt bilen kommer att gå.
2.
Ställ brandsläckaren bredvid fordonet, inom räckhåll för däcket . Du kommer att använda öppen eld, så håll alltid säkerheten i fokus.
3.
Slå på brännaren och placera den i fenderwell så att den värmer spiralen, men inte någon i närheten bromsslangar eller elektriska anslutningar. Se till att din arm är fri från allt som kunde komma ner på dig när våren börjar kollapsa. Tyvärr finns det inte ett säkrare sätt att göra detta, som vikten på bilen är nödvändig för att kollapsa våren.
4.
Hetta upp våren. Det börjar glöda rött, och våren börjar kollapsa. Ta bort facklan när du börjar känna dig som om du i division av önskad höjd. Detta är inte en exakt vetenskap, eftersom det finns inget sätt att veta hur snabbt våren kommer att kollapsa, så gäller värme och snabbt ta bort för korta tidsperioder.
5.
Ansök steg 2 till 4 till andra sidan av fordonet.
6.
Mät avståndet mellan början av fenderwell och marken. Om du behöver justera höjden sida till sida, gäller värme igen till högre hörn och upprepa processen.

Tips och varningar


 • Detta är inte bästa sättet att sänka ett fordon, om det kommer fram en grov rida och dålig hantering, men det är sättet att heta rodders gjorde det i början av bil anpassning. Som sådant kan din bil inte sluta vara nivå från sida till sida.
 • Se till att hålla en brandsläckare händig på alla delar av denna process. Arbeta med en öppen eld är farligt och kan orsaka en allvarlig brand.


 • Relaterade artiklar


  Vad är fälgar?
  hur man installerar sänkningsfjädrar på en Honda Civic
  Var kan jag hitta vingar & spoilers för en bil?
  hur man installerar en säng mössa på en Toyota Tacoma
  Sirius radiosignal problem
  bil färgbrytning lagar
  hur är vita väggen däck gjort?
  hur man installerar en maska galler på en Jaguar X-Type
  vad är en bil hastighetsgivare?
  Thule rack instruktioner