statliga Färgtoning lagar

statliga Färgtoning lagar

Färgtoning refererar till när filmen tillämpas på bilfönster för att göra dem mörkare. Eftersom detta kan innebära fara för föraren samt att stipendiaten bilister har praktiskt taget varje stat sina egna lagar Färgtoning

VLT

Fönster toning minskar genomtränglighet för synligt ljus (VLT) genom fönstren i en bil. Detta utgör särskilt ett problem vid nattrafik, eftersom mörkare fönstren minskar sikten.

Varians av stater

Färgtoning normer eller gränser varierar från delstat till delstat. Varje stat har en VLT procent. Lägre siffra, desto mörkare nyans

staten rätt över Federal Regulations

Den federala Motor Carrier Safety Administration-en uppdelning av Department of Transportation-tillåter ett minimum av 70 procent VLT. Däremot reglerar administrationen inte privata fordon och hänvisa till bakrutor. Således statliga lagen inte bara tjänar till att täcka brister, men kan också gå utöver den federala förvaltningen föreskrifter.

Inkonsekvenser

Men inte många människor är klara över sina lagar som Färgtoning grund av brist på klarhet i några av de språk som skrevs. En del hävdar till och med att polisen inom en stat se till att lagen annorlunda från varandra.

Tips

Om du verkligen är orolig för din Färgtoning överstiger statens gränser, din lokala avdelning av motorfordon för att fastställa som gott du kan lagarna Färgtoning i ditt område (se Resurser).


Relaterade artiklar


hur man installerar pilotlågor dimma
spole overs vs sänkningsfjädrar
bilstereo Inkopplingsbeskrivning
däckstorlek alternativ
bogsering problem släpvagn ljus
hur hitch upp din båt eller släpvagn enkelt
hur man byter en ratt växelspak
michigan fönster nyanser lagar
bilrutan nyanser FAQs
delar som gör din bil snabbare och mer bränsleeffektiva