information om en bils kall luftintag

information om en bils kall luftintag

En kall luftintaget är ett fordon som prestationshöjande tillbehör som kan förvandla en bilens motor till en mer kraftfull och effektiv maskin. Välja en eftermarknad kall luft intag kan också förbättra en bils titt under huven

Funktion

En kall luftintag ger svalare luft, och därmed mer syre, i motorn. Detta ökar hästkrafter och gas körsträcka, och kan öka livslängden på motorn.

Aftermarket Alternativ

Även om vissa nya fordon levereras som standard med en kall luftintaget, prestanda entusiaster är inte vilda om dessa förbättringar. Eftermarknaden system är mindre restriktiva och kan köpas till föredra specifikationer.

Material

Välj ett intag tillverkad av ett lätt material, såsom aluminium eller polyeten, för bättre effektivitet. Däremot målade eller kromade metallrör är mer hållbara och har en djärvare utseende.

Tillgänglighet

Cold luftintag är inte bara för sportbilar. De är tillgängliga för lastbilar, skåpbilar, terrängbilar och de flesta andra typer av bilar. Eftermarknad kallt luftintag kommer i många olika färger, former och stilar.

Överväganden

Se till att intaget system du väljer passar din bil och motor. En annan faktor är om att installera det själv eller har en mekaniker göra jobbet.


Relaterade artiklar


EBC bromsbelägg egenskaper
ford nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
olika färger för att måla en bil
hur man installerar en CD-spelare i en Ford F150
anvisningar för användning av svarta änkan Keyless fjärrkontroll
hur man spelar in ett röstmemo under körning en 08 Nissan Altima
hur nyans glasfönster bil
hur vill tysta ett larm
hur man gör en tystare bil stuga
hur man installerar en CD-spelare i en Ford kontur