hur man sätter på en kropp kit

hur man sätter på en kropp kit

Organ kit har skjutit i höjden i popularitet under det senaste årtiondet, och nu är det svårt att se en tuner bil på gatan utan en. Installera en kropp kit korrekt sätt tar lite arbete, men resultaten kan helt ändra utseendet på din bil. I detta fall är projektet fordonet en 1996 Honda Civic coupe och kroppen kit i fråga är ett Wings West Racing Series kit, men dessa tips är ganska universella för de flesta fordon

Du behöver:. .
Tvättsprit
Biltvätt tvål.
SÄMSKSKINN.
Microfiber handdukar.
Pappershanddukar.
3M dubbelhäftande tejp fordonsindustrin.
Borra med Phillips huvud lite och rätt vinkel fastsättning.
Plåtskruvar.


1.
Tvätta och torka bilen med tvål biltvätt och SÄMSKSKINN. Se till att vagnen är ren, särskilt den nedre delen där kroppen kit kommer att bifogas.
2.
Ansök gnugga alkohol till en pappershandduk och rengör den nedre delen av främre stötfångaren . Detta är det område där kroppen kit kommer att bifogas. Upprepa denna process på insidan av den främre läppen av kroppen kit.
3.
håller den främre läppen på främre stötfångare med hjälp av en assistent. Se till att allt ser ut som det kommer att passa korrekt och det finns inga avslut frågor.
4.
Applicera en remsa av 3M fordonsindustrin tejp på insidan av kroppen kit. Dra inte av båda sidor av bandet ännu, bara se till att bandet sitter ordentligt på kroppen kit.
5.
Dra av andra skyddande skikt på bandet och med hjälp av en assistent, lägga fram läppen på stötfångaren, var noga med att hålla det väl överens, när kit är på, tryck den ordentligt med händerna så att bandet har en god chans att hålla på stötfångaren .
6.
Upprepa steg 2 till 5 på den bakre stötfångaren. Processen är identisk med den främre stötfångaren, bara på bakre delen av bilen.
7.
Rengör rockers av fordonet som går längs sidan av bilen med pappershandduk och tvättsprit. Upprepa processen på baksidan av rockers i kroppen kit.
8.
Kontrollera passningen av rockers. De bör passa väl på rockers.
9.
Applicera dubbelhäftande tejp på baksidan av den sida bodykit bitar. Kontrollera att den är ordentligt på förpackningarna.
10.
Dra av dubbelhäftande tejp och med hjälp av en assistent, tillämpa bodykit åt sidan rockers. Se till att den är ordentligt trycks på plats.
11.
Borra två självgängande skruvar i hörnen av rockers med en självgängande skruv och borra med rätt vinkel fäste. Du vill säkra bodykit till bilen genom fenderwell området.


Relaterade artiklar


hur du tar bort lim på nyans från bilfönster
bilstereo borttagning instruktioner
Syftet med en blåsa av ventil
av överladdning
hur man kan öka hästkrafter på en Nissan Xterra
mercedes 560 sl avgassystem tips
bil golvmatta inredning idéer
fordon sänka effekter på hjulinställning
hur man installerar en automatisk mätare
hur färga fordon klädsel