hur man installerar en subwoofer och förstärkare i en Jetta

hur man installerar en subwoofer och förstärkare i en Jetta

Installera en subwoofer och förstärkare, dock ofta tidskrävande, är enkelt i en Volkswagen Jetta MK III. Interiören och, ännu viktigare, är det själva inredningen kommer isär, även nybörjare bilfantasten en enkel plattform för att skapa ett system stöta bilstereo. Dessa instruktioner guidar dig genom processen att installera en förstärkare och subwoofer i det inre av din VW Jetta MK III

Du behöver:. .
Subwoofer
Förstärkare.
Högtalarkabel.
RCA-kabel.
Strömkabel.
Monkey Wrench.
Phillips skruvmejsel.
Caulk.

Amp att subwoofern


1.
Koppla bort bilbatteriet och placera subwoofern och förstärkaren i bagageutrymmet.
2.
Anslut subwoofern och förstärkaren tillsammans med högtalarkabel och se till att ordentligt ansluta de positiva och negativa terminaler.
3.
Skruva förstärkaren till att stammen hålla den från att röra sig medan du kör.

Ground förstärkaren


1.
Fäll ner baksätet och lyft upp sittdynorna. Det är där du kommer att jorda förstärkaren.
2.
Använd en skiftnyckel för att skruva loss muttern som håller ner knapparna säkerhetsbältet och ansluta jordkabeln.
3.
muttern igen och anslut den andra änden av jordledaren till din förstärkare. Lämna sittdynor off för nästa del av installationen.

Anslutning till huvudenheten


1.
Ta bort huvudenheten och öppna passagerare dörrar. Titta nära golvet för att se plastskydden som kantar området mellan mattor och dörrar.
2.
Ta bort skruvarna som håller plastbitar på plats med en Philips skruvmejsel och ta bort plast bitar. Det är där du kör RCA och strömkabeln från din förstärkare till din huvudenhet och bilbatteri, respektive.
3.
Kör trådarna från stammen under baksätet kuddar och genom området där du tog bort plastskydden nära dörrarna. Dra av kanterna på mattor i framsätet och dra ledningar genom området. Du kommer senare täcka mattor över ledningarna att dölja installationen.
4.
Kör RCA-kabel från under mitten streck upp genom lucka som huvudenheten. Detta kan vara svårt och är lättare gjort med två personer, en som fungerar som ledare för vajer. Ibland dra kabeln igenom med en klädhängare kan spara tid. För att göra detta, tryck en utdragen galge genom hålet tills den når botten, där du kan knyta änden av RCA-kabeln till den. Dra hängare och RCA-kabel upp genom bilstereon gapet.
5.
Anslut RCA-kabeln på baksidan av huvudenheten och installera huvudenheten.

Power förstärkaren


1.
Dra ut kabeln från passagerarsidan golvet till förarsidan våning. Det finns ett hål under mitten streck för att göra detta.
2.
Dra av kanterna på mattor på förarsidan golvet och leta efter ett hål att mata ström kabeln genom att motorrummet. När du har hittat den, anslut strömkabeln till batteriet. Se till att du har installerat in-line säkringshållaren att förhindra brand i fall shorts strömkabeln ut.
3.
Täta hålet att du körde strömkabeln genom att hindra vatten att tränga in i kupén och kortsluter kabeln. Du kan använda täta eller någon annan elektrisk-säker tätningsmedel.
4.
Vik tillbaka mattor, installera om plasttäckning nära dörrarna och sätta i baksätet tillsammans igen, och installationen är komplett.

tips och varningar


Var
 • Se till att bilbatteriet är frånkopplad innan något elektriska ledningar i din Jetta. För att se ditt batteri kopplas bort, kontrollera de digitala vägmätaren i instrumentpanelen. Om det är tomt, sedan batteriet framgångsrikt kopplas bort.


 • Relaterade artiklar


  bilrutan nyanser FAQs
  Kostnaden för att installera sänkningsfjädrar
  acura nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
  hur du lägger till GPS-navigering på din honda
  hur man bygger ett hjul av trä styrning
  hur man hittar billiga plats rabatterade bil omfattar
  hur du tar bort radion i en 2002 ford explorer
  historia köpmännen däck
  diy säng liners
  10 saker att göra en mustang 5,0 snabbare