hur man installerar en främre fäste registreringsskylt på en Buick Rainier

hur man installerar en främre fäste registreringsskylt på en Buick Rainier

Trettio av de 50 stater i USA kräver passagerarfordon att visa två registreringsskyltar, en fram och en bak. De återstående 20 stater kräver bara en enda skylt, oftast på baksidan av fordonet. På grund av den varierande lagar, alla nya fordon levereras med en främre registreringsskylt hållare och hål eller fördjupningar att göra installationen enkel. Förutom statligt krävs plattor, många förare installera en främre registreringsskylt konsol för att visa en anpassad tallrik

Du behöver:.
Factory fästet registreringsskylt.
Skruvmejsel.


1.
Undersök din främre stötfångaren täcka nära att hitta två små fördjupningar i mitten. Varje Rainier har dessa fördjupningar för främre fästena registreringsskylt.
2.
Öppna ditt paket och se till att du inte har missat någon hårdvara. Tillsammans med fästet, bör paketet innehålla två monteringsskruvar med nötter
3
ståndpunkt registreringsskylten fästet under den främre stötfångaren. . Passa in hålen på fästet med fördjupningar på stötfångaren.
4.
Skruva i skruvarna med en vanlig skruvmejsel. Eftersom fördjupningar är speciellt för registreringsskylten fäste, ingen borr krävs. Skruvarna kommer lätt att tränga in i fördjupningar.
5.
Fatta tag under och bifoga muttern för att slutföra installationen. Mount din registreringsskylt på konsolen.

Tips och varningar


 • alla nya fordon i USA kommer med främre fästena registreringsskylt. Detta beror på att många stater kräver två synliga registreringsskyltar. Kolla under dina lastfartyg (nära reservdäcket) för att hitta din konsol. Eftersom Buick Rainier är en tvilling till Chevrolet Trailblazer och GMC Envoy, kommer att följa dessa instruktioner för dessa fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur man spelar in ett röstmemo under körning en 08 Nissan Altima
  DIY: Veggie bil
  hur man installerar en spårning av fordon enheten i bilen
  Vad är Z-rated däck?
  bilstereo installationen tips
  tips om att ta bort en bilstereo
  hur man installerar en CD-spelare i en Cheva nyck
  hur man gör en passagerare van till en last van
  billiga sätt att öka hästkrafter på en Mustang V6
  hur tråd bilen för subwoofers