hur man gör min lastbil avgaser högre

hur man gör min lastbil avgaser högre

Fordonet anpassning är ett bra sätt att framföra din personliga övertygelse. Paint val, tillbehör, ändringar och belysning är bara några av de sätt som fordonen kan göras för att sticka ut från mängden. Det första du antagligen kommer att märka om bilen är ljudet det gör, eftersom du vanligtvis höra det innan du ser den komma. Eftermarknaden avgassystem alternativ möjliggör en mängd olika ljud och toner komma ut ur bilen

Du behöver:.
Hylsnyckelsats
. Ratchet.
Platt skruvmejsel.
Aftermarket ljuddämparen.


1.
Välja en ljuddämpare är en mycket enkel process eftersom tillverkarna har nu lagt ljudexempel till deras webbplatser. Detta gör att potentiella kunder att välja den inställning som är rätt för dem. Några avgaser företag som tillhandahåller dessa tjänster är Magnaflow, Flowmaster, Corsa, Borlänge, Gibson, liksom andra.
2.
Koppla bort den negativa sidan av batteriet ska börja. Nästa sak som måste göras är borttagande av beståndet avgassystemet. Säkra fordonet på plats och börja. De flesta avgaser hålls är plats av en eller flera klämmor och två bussningar gummi på galgar. Vissa kommer att behöva stänga bakom ljuddämparen att göra installationen enklare. Den gummibussningar kommer lossna av nyfikna genomföringen från galgen med en platt skruvmejsel och genomträngande spray. Nu klämmorna kan tas bort med lämplig storlek uttaget. Vrid ljuddämparen och skjut bort röret lager svansen.
3.
Att installera nya ljuddämparen, placera en lös klämringen runt inloppsröret på ljuddämparen och skjut den på den befintliga avgasröret. Dra inte åt hårdare tag eftersom justeringar kommer att bli nödvändiga.
4.
Fast en slangklämma över öppningen av avgasröret och manövrera utloppsröret på plats genom att föra in röret från den bakre delen av fordonet till ljuddämparen. Beroende på modell ansökan kommer positionering varierar. Om ansökan för dubbla avgasrör, upprepa processen för de återstående sidan.
5.
Justera om nödvändigt att minst en tum av godkännande från alla delar. När systemet är placerat på rätt sätt, dra åt alla slangklämmor.

tips och varningar


 • Svetsa fogarna, om du har den möjligheten. Täck svetsar med hög temperatur färg för att skydda metallen. Använd ett stativ för att stödja rören tills den tas bort. När galgar tas bort, vikten av avgasröret kommer att dra röret nedåt, vilket gör det svårt att ta bort.
 • alltid ordentligt säker din bil innan du gör något underhåll eller modifiering.


 • Relaterade artiklar


  camaro krom avgassystem tips
  hur du skyddar din bil när det är obemannat
  racing coilover fjädrar information
  hur ska skyddas från bil-jackings eller personlig fara
  fördelar och nackdelar med 16 tum vs 17 tum bil hjul
  hur tråd upp dimljus till BMW E36
  hur man installerar en CD-spelare i en Cheva lastbil
  hur man installerar en Reese ryck steg stötfångaren på en Cheva S10
  hur du tar bort färg från en uretan stötfångaren på en korvett
  hur man bygger ett hjul av trä styrning