hur man bygger ett hjul av trä styrning

hur man bygger ett hjul av trä styrning

Kanske den gick sönder. Kanske den gamla Hulk inte hade någon. Kanske vill du bara lite stänk av något annat. Oavsett anledning, att lägga till en skräddarsydd hjul trä styrning till din bil kommer att krydda upp det inre och fungera som en punkt av stolthet för ditt fordon. Trä ratt är enkla att göra och installera, förutsatt att din samfundet har ingen bil-kod regler mot det

Du behöver:.
Ratt montering fälg
Wood.
Svarv.
Sander.
Skruvar.
Skruvmejsel.
Efterbehandling färg, bets eller lack.
Bandsåg.
Trälim.


1.
Kontrollera att rattringen (metallen krage som passar med den styrrör) är i gott skick. Detta är särskilt viktigt för eftermarknaden eller bärgning fälgar.
2.
Ta bort den yttre kanten av monteringen av fälgen och ekrarna och lämna kragen på plats.
3 .
Klipp dig trä med bandsågen i en ny yttre fälg. Använd svarv för att spetsa till kanterna på blocket så att greppet är cylindrisk.
4.
För varje av de ursprungliga metall ekrar, göra en trä talade med samma trä och svarv . Alternativt kan du lämna den ursprungliga metallen ekrarna och täck dem med en del material såsom vadderad läder.
5.
Använd lim och små skruvar att fästa ekrar på trä yttre kanten. Alternativt borra ett hål i den yttre kanten, ungefär 1 /4 tum djupa, och sätt in lim täckta slutet av talade i det hålet.
6.
Sand den yttre fälgen och ekrar, sedan tillämpa dina sista touchen-bets, färg, lack eller vad som känns bäst för ditt fordon
7
fast ekrarna till den ursprungliga metallen kragen. . . Beroende på kragen design, kan du behöva borra hål i ekrarna och använda en bult att säkra dem på plats.
8.
Montera avslutade ratten enheten på rattstången och säkra kragen på plats. Rikta ratten när du är klar.

Tips och varningar


 • Rattar kan ha många fina mönster, inklusive de som har laminat och läderhandtag. Rådgör olika resurser innan du väljer en slutlig design. Också överväga att använda hållbara lövträd för att lägga till säkerheten.
 • DIY trä rattar kommer inte att ha samma säkerhetsnivå som fabriksinställt metall hjul, så var försiktig om att förlita sig på en träratt för vanliga eller högpresterande körning. Användningen av sådan utrustning kan vara i strid med ditt tillstånd motorfordon kod eller försäkring, så kontrollera innan du installerar en hemmagjord hjul trä styrning.


 • Relaterade artiklar


  Bilen inredning idéer
  hur man installerar sänkningsfjädrar
  hur man passa 10,5-tums fälgar på en Ford Mustang Cobra
  hur man målar en bil utan en pistol
  bort nyans från en bil
  auto färgton tips
  Syftet med Hjuldistanser
  hur platsen din bil på en parkeringsplats
  Hur fungerar en turbo fungerar?
  hur man debadge en bil