hur man airbrush på en Jeep Wrangler

hur man airbrush på en Jeep Wrangler

Motivlackering är en målning teknik som använder en ström av tryckluft för att sprutdimma på ytor. Sprutor arbetar genom finfördelning färg, bläck eller färg, vilket innebär utvinna vätska ur leverantörens och förvandla det till en dimma genom att separera partiklar. Motivlackering kan användas i en rad konstnärliga och industriella applikationer, och används ofta på detaljer motorcyklar samt bilar. Motivlackering Jeep Wranglers kan bevisa utmanande eftersom den totala ytan som kan målas är mindre än på de flesta andra bilmodeller.

Du behöver:
Airbrush
. Paint.
Maskeringstejp.
Täck eller tarp.
Täckfärg.


1.
Se till att din airbrush är ren. Använd en rengöringslösning köpts från en konst leverans butik, eller gör din egen. Enligt HowToAirbursh. com kan hemma-baserade lösningar göras genom blandning av ammoniak (20 procent) och vatten (80 procent). Högst 30 procent ammoniak ska användas eftersom det kan skada airbrush.
2.
Tvätta utsidan av Jeep Wrangler ordentligt. Använd en affären bil-rengöringslösning eller göra en lösning av diskmedel och vatten. Torka Jeep efter tvätten, och se till att använda ett tyg som är fria från ludd.
3.
Lägga ner en rad band längs alla de platser där glaset möter Jeep kropp. Kontrollera att bandet är förseglad genom att köra fingret över den. Sätt Jeepens locket på, och om du är nybörjare eller vill vara extra försiktig, täcka områden som inte kommer att målas med tidningar eller presenningar.
4.
Rita design du ska måla på kroppen av Jeep Wrangler. Använd en Sharpie märkpenna eller ett specialiserat kaross-design markör. För att ta bort markeringen, använder alkohol eller en bil-tvätt lösning.
5.
Placera din burk färg till en skål med varmt vatten och låt det sitta i ca fem minuter . Detta värmer färgen och trycker in kan göra den resulterande dimma som sprutas från airbrush finare. Fyll färgen i airbrush-och slå på kompressorn.
6.
Start airbrushing, spruta på mörkare färger innan ljusare. Början rockar bör vara lätt att hjälpa täta skyddstejpen. Spraya på 4-6 tunna skikt för att säkerställa en jämn yta och stark färg bindning. Kom ihåg att lysrör och metallicfärger blir mörkare för varje skikt.
7.
Ansök stöd färger om så önskas. Säkerhetskopiera färger sprutas på runt mönster för att hjälpa accentuera färger. När alla färger har torkat, spraya på ett eller två lager av en genomskinlig skyddsfilm avslutare.

Tips och varningar


 • Använd en hårtork för att hjälpa färgen torka mellan skikten. Håll det på i tre till fyra minuter, vilket gör att den inte hålls på ett ställe för länge.
 • Det är viktigt att vidta åtgärder för att skydda det inre av Jeep Wrangler när airbrushing. Täck platser, bindestreck och golvet med presenning eller plast för att slippa få måla på dem.


 • Relaterade artiklar


  installera en cj5 kropp hiss
  hur hitch upp din båt eller släpvagn enkelt
  hur du tar bort en bilradio i en 1995 Toyota Camry
  hur man installerar caster camber plattor
  Vilka är fördelarna med kallt luftintag?
  ledningar instruktioner för Mallory hyfire 6a tändning
  hur man bygger ett hjul av trä styrning
  hur vill tysta ett larm
  chevy 305 problem
  hur du tar bort radion i en 2002 ford explorer