hur du installerar en shifter ratten på en Jetta

hur du installerar en shifter ratten på en Jetta

Installera en eftermarknad växelreglaget ratten i en manuell växellåda Volkswagen Jetta MK IV är en av de billigaste och enklaste sätten att liva upp bilens interiör. Lägga till en anpassad växelreglage ratten kan ge din Jetta interiör en subtil eftermarknaden vibe. Men se till att köpa en medföljande boot att gå tillsammans med din nya växelspaken ratten, eftersom den ursprungliga startmiljön bifogas beståndet shifter ratten

Du behöver:.
Phillips skruvmejsel
. Shifter uppstart.

Shifter ratten borttagning och installation


1.
Dra övergången starta under början av växelreglaget att avslöja basen av växelspaksknopp. Skiftet boot är elastiskt så det är lätt avtagbara.
2.
Loss eller lossa metallbit krymppassats på basen av växelspaksknopp. Det finns flera sätt att göra detta, även lossa den med skruvmejsel eller klipper sönder det.
3.
Dra av växelspaksknopp. När metallbit lossas eller tas bort, dra av växelspaksknopp. Uppstarten går bort med in i läget, eftersom de två är fästa ihop.
4.
Fäst nya växelspaksknopp och uppstart. Varje Växelspaksknopp och starta upp är olika och bör komma med sin egen uppsättning av installation riktningar. I mitt fall, de kommer med sin egen uppsättning av installationen verktyg.

Tips och varningar


 • Ibland tar bort växelreglaget ratten kräver lite armbåge fett, även när metallen pjäs tas bort eller lossas. Dra rakt upp på ratten.


 • Relaterade artiklar


  beskriver anslutning varningsljus på ett fordon
  Jeep Grand Cherokee främre stötfångare anvisningarna för byte
  Hur man väljer en momentomvandlare
  hur du tar bort en radio från en sen modell chevy kavaljer
  hur man byter en bil antenn med cb antenn
  hur man formar en glasfiber stötfångare
  hur du lägger ränder till din bil
  hur man byter en BMW huva emblem
  hur man installerar vingar med 3M tejp
  hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry