fabspeed Cayenne avgassystem tips

fabspeed Cayenne avgassystem tips

Förutom att erbjuda full avgassystem som uppgradera Porsche Cayenne prestanda, erbjuder Fabspeed också dess beståndsdelar i avgaserna i enskilda delar. Om du vill kan du köpa en uppsättning av quad avgassystem tips utan att behöva köpa hela avgassystemet. Quad avgassystem tips har en dubbel spets på varje sida av bilen

beskrivning

Fabspeed Cayenne avgaser tips är perfekta för alla som vill uppgradera utseendet av beståndet avgaserna. De tips är tillverkade av T304 rostfritt stål och polerade till en spegelblank yta. En versioner av tips fungerar med 2004 och upp Cayenne S, V-6 och V-8 modeller. Det finns en liten skillnad mellan 2004 till 2007 tips och 2008 tips, så se till att beställa rätt par. Det finns en annan version som bara passar den från 2004 till 2007 Cayenne Twin Turbo-modeller. Observera att dessa tips inte förbättrar prestanda Cayenne. De uppgradera helt enkelt utseendet.

Installation

Installera Fabspeed avgassystem tips kan göras på några minuter. Först Hissa upp bilen. Titta på där beståndet avgassystem tips montera till ljuddämparen. Det finns tips på var sin sida av bilen. Med en 15 mm nyckel, ta bort de två klämmorna som håller varje spets på. Ta bort aktietips. Skjut Fabspeed tips om och ersätta klämmor, skärpning tills de håller tips ordentligt. Kontrollera att de tips är raka och sedan sänka bilen till marken.

Underhåll och rengöring

Fabspeed tips är underhållsfria men bör rengöras regelbundet med automatisk detailer eller milt rengöringsmedel för att hålla dem letar nytt. Använd metall polish som är gjord av rostfritt stål för att polera tips och ge dem en skyddande beläggning.


Relaterade artiklar


hur man installerar en flip ner dvd
hur man gör bilens högtalare låter bättre
hur man gör Färgtoning
hur du tar bort en antenn från auto glas
bilstereo borttagning instruktioner
hur man gör en Subaru Legacy snabbare
hur man installerar ras sittplatser i en mustang
instruktioner för fjärrstyrning
Färgtoning lagar
Var hittar jag hjul & fälgar?