svart krom avgassystem mustang tips

svart krom avgassystem mustang tips

Lägga till en krom avgassystem tips till en muskel bil som en Mustang är en populär och relativt enkelt sätt att göra det yttre ser skarpare. De vanligaste finish är krom, rostfritt stål eller till och pulverlackerat, men om du vill ha något ovanligt, svart krom avgassystem tips är säker på att sticka ut från mängden

Black Chrome

svart krom tips är gjorda på samma sätt som vanligt krom, men färgade kemikalier tillsätts under elektrolytisk process som ger finish en svart, rökiga utseende. När svart infärgning först introducerades, hade finish en tendens att blekna och inte hålla upp liksom vanliga krom. But most black parts krom kan du få för din bil kommer att hålla upp ganska bra med rätt skötsel och underhåll.

Var får jag tag dem

Eftersom svart krom är ovanligt, finns det inga företag som göra svarta krom tips specifically för Mustang. I motsats till de mer populära krom tips, det finns också ett begränsat urval av olika stilar i svart krom. För att installera denna typ av tips på din Mustang, köp en generisk slutrör att med en universell passform för en mängd olika bilar. Innan du köper spetsen, mäter ytterdiameter av dina befintliga avgasröret. Innerdiametern (diametern på den öppning) oavsett slutrör du köper måste vara stor nog att slinka över din befintliga avgaser. Företag som säljer svart krom tips innehålla Autobarn och Street Customs Beat.

Installera och ta hand om Black Chrome

Installera svart krom avgassystem tips som vanligt krom tips, med ett antal skruvar gängade genom spetsen och fästs på den befintliga avgasröret. Ta tips till en ljuddämpare shoppa och ha det svetsade på ett mera permanent installation. För att hålla svart krom ren och söker nya, rengör den regelbundet med en liten mängd ättika på en mjuk trasa eller använda babyolja.


Relaterade artiklar


hur du ansluter Honda Civic dimljus
hur man installerar en mottagare hitch
hur du skyddar dimljus från skador
hur man rengör krom RIM: s med ut fälg rengöringsmedel
Färgtoning lagar
hur man byter bil klädslar
hur man väljer en förgasare
hur till förbifartsleden den katalysatorer på en sierra lastbil
bilstereo Inkopplingsbeskrivning
lastbil målning tips