mercedes 560 sl avgassystem tips

mercedes 560 sl avgassystem tips

När de lämnar fabriken, mest Mercedes-Benzes har vanligt utseende avgassystem tips och 560SL är oftast inget undantag. Ett enkelt sätt att piffa upp detta är att installera en eftermarknad spets eller ett av de snyggare fabrik tips. Kom ihåg att detta är en rent estetisk förändring och inte förbättrar prestanda

Typer

Det finns några olika typer av avgas-tips, som kan installeras på en 560SL. Generellt tips för SL är enda utlopp, men du kan också installera dubbla uttag om du väljer en generisk slutrör. Finishen på tips kan variera från krom polerade eller borstat rostfritt stål. Estetiskt kan tips har vertikala öppningar eller snedstreck nedskärningar som har en vinkel. Slutet på spetsen kan också avfasade i vissa stilar, där metallen är böjd inåt runt öppningen för en snyggare utseende.

Om att få dem

Det bästa stället att hitta 560SL avgassystem tips finns på eftermarknaden . Det finns företag som säljer tips speciellt för Mercedes, eller kan du gå till ett företag som Summit Racing eller Jegs. Slutrör priserna kommer att variera från så lågt som mindre än $ 30 för en anständig kvalitet enda krom tips till så mycket som över $ 200 eller $ 300 för en högre prisklasserna polerat rostfritt stål med dubbla spets.

Installation

För att installera ett tips på bilen i allmänhet bara krävs en skruvmejsel och kan göras på några minuter. Du kan också bara ta bilen och slutrör till en ljuddämpare butik, där det kan installeras och även svetsade på ett mera permanent installation.

Vård av avgassystem tips

Om du väljer en kromad spets, ren den regelbundet med vatten och tvål så att den inte rostar. Efter du rengöra den, använda en hög kvalitet metall polish att behålla sin glans och ge det en skyddande beläggning. Om du har ett rostfritt stål tips, använd en polsk gjorts speciellt för rostfritt stål.


Relaterade artiklar


hur man gör hemmagjord huva skopor
hur man får mer hästkrafter på Jeep Grand Cherokee
hur du skyddar dimljus från skador
hur man väljer en lastbil husbil för en pickup
hur man handhar en fjärrstyrning enhet
hur att Refinish corvette hjul
hur man hittar billiga plats rabatterade bil omfattar
billiga sätt att få mer hästkrafter för en 2000 S10
hur man beräknar den ungefärliga sammanlagda diametern av ett däck
tips om att ta bort pin striping på bilar