hur man tråd en snabel mount batteri

hur man tråd en snabel mount batteri

Flytta fordonets batteri till stammen är en vanlig högpresterande modifiering som ökar dragkraft och hantering genom att öka vikten på den bakre däcken. Ledningsdragning en trunk monterade batteri är relativt enkelt, även om det tar tid att ordentligt leder du den positiva batterikabeln till startmotorn

Du behöver:.
Vaselin eller olja
Borrmaskin.
String.
Tape.
Gummiskyddet.
Avbitartång.
Metal öglan.
Wrench.
Wire monteringsfästen.
Batteripolen klämma.


1.
Installera batteriet: s jordkabel. Jordledaren är vanligtvis installerad inuti bagageutrymmet bredvid batteriet. Batteriets jordkabel kan bultas fast till en omålad yta av fordonets ram eller plåt. När kabeln skruvas fast, belägga bultade spetsen av kabel med vaselin eller olja för att förhindra korrosion.
2.
Borra hål genom vilka batteriets positiva kabeln kommer in. Den positiva batterikabeln skall dragas från stammen till startmotorn. Därför måste ett hål borras genom stammen för den positiva kabeln för att nå solenoid. Använd en elektrisk borr för att borra ett 1 /2 tums hål genom golvet i bagageutrymmet, se till att inte borra i bensintanken.
3.
Bestäm rätt längd positiva batterikabel och denna kabel kommer att dirigeras med ett snöre. Sätt in en gummiskyddet i utskuret hål om golvet i bagageutrymmet för att förhindra att metallen från att skära in i batterikabeln en gång installerat. Tape ena änden av ett snöre bredvid den positiva batteripolen på batteriet, mata sedan den andra änden av snöret genom tätning. Strängen ska sedan utvidgas längs fordonets ram till startmotorn att bestämma den rätta längden på batterikabeln och där batterikabeln kommer att dirigeras under fordonet. Skär den positiva batterikabeln till den valda längden på strängen med avbitare.
4.
Placera en enda metall öglan över ena änden av den positiva batterikabeln sedan crimp öglan på kabel med tråd crimpers. Bolt öglor till den positiva sidan av startmotorn med en skiftnyckel, den positiva sidan kan identifieras med symbolen "+" bredvid inlägget på solenoiden. Kör batterikabeln längs stigen som valts av strängen, genom gummiskyddet installeras i bagageutrymmet och till den positiva polen på batteriet.
5.
Installerar flera tråd fästen på positiva batterikabeln. Varje konsol kan dras isär och halkade in på batterikabeln. Även om antalet fästena varierar beroende på fordonets längd, är syftet med parentes har endast att se till att batterikabeln vilar tryggt mot botten av fordonet. Borra ett hål i ramen av fordonet med en borrmaskin, säkert därefter varje trådbygeln till fordonets ram med en enda bult installeras med en skiftnyckel.
6.
Bifoga ett batteripolen klämma till den fria änden av den positiva batteripolen genom att först sätta toppen av kabeln genom klämman, sedan genom att dra åt de två skruvarna på klämman med en skiftnyckel. Skjut klämman i slutet av den positiva batterikabeln till den positiva batteripolen, dra åt den inre muttern på klämman med en skiftnyckel för att slutföra installationen.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2002 Ford Taurus
hur du installerar en stötfångare täcka på en PT Cruiser
hur tråd upp dimljus till BMW E36
hur man tråd i en bromsspak i en Dodge RAM
hur man kan öka hästkrafter på en Toyota V6-motor
Färgtoning lagar i delstaten Wisconsin
diy rökt bakljus
hur till förbifartsleden knacksensorn på en 1990 Ford F150
Hur man monterar en lastbil låda säng verktyg
bilstereo installationen tips