hur man installerar en anpassad bil interiör

hur man installerar en anpassad bil interiör

Populariteten av bil kundanpassning har stigit under de senaste åren, bilträffar och tävlingar för kundanpassade bilar hålls över hela USA. Populariteten av anpassning är förståeligt med så många identiska fordon på vägarna i dag. Medan majoriteten av anpassningar sker med bilens exteriör, interiör är anpassning annat sätt att lägga personlig touch och stil på din bil

Du behöver:.
Custom matta
. Anpassad säten eller klädsel.
Dashboard täcka.
Plastfärg och borste.
Hylsnyckeln.


1.
Bort era platser och mittkonsolen för att installera anpassade matta. Du kan ta platser ut genom att ta bort skruvarna i varje hörn. När sätena avskaffas kommer mattan och stoppning komma ut utan större problem. Kontrollera att mattan mögel du köper är speciellt avsedd för din bilmodell.
2.
Byt ut stolar med skräddarsydda platser. Du kan vanligtvis återanvända monteringsbeslagen från den gamla säten. Om du hellre vill inte ersätta platser, kan du alltid installera anpassade klädslar.
3.
Installera en instrumentpanel täcka. Populära instrumentbrädan täcker omfatta träfibrerna och imitation kolfiber. Välj instrumentpanelen täcka som bäst passar din stil. De flesta finns färdigskurna specifikationerna i olika modeller. De flesta täcker inkluderar en självhäftande tejp 3M underlag, vilket gör installationen mer effektivt.
4.
Måla insidan plast i bilen. Var noga med att köpa färg lämpar sig för plast användas. Du kan måla det inre dörrpanelen, armstöd, mittkonsolen eller någon annan plast interiör pjäs.
5.
Installera en anpassad ratt. Om din bil är utrustad med krockkuddar, överväga en anpassad täcka ratt som ett alternativ. Ändra ratten är bäst för branschfolk.

Tips och varningar


 • En anpassad inredning kan vara allt du vill att det ska vara. Gör så få eller så många ändringar du vill, så länge de inte äventyrar fordonssäkerhet.
 • Har en kompis hjälpa dig om du väljer att ta bort sätena. Hårdvaran monteras i säten kan orsaka repor om du inte är försiktig.


 • Relaterade artiklar


  tillgång tonneau täcker vs truxedo tonneau täcker
  hur man rengör krom RIM: s med ut fälg rengöringsmedel
  hemlagad ljudsystem i bilar
  hur man installerar halogenlampor på en bil
  spole overs vs sänkningsfjädrar
  hur du installerar en 12v inverter i din bil
  hur man använder Aeroquip
  hur man tråd en snabel mount batteri
  bil bakruta toning tips
  vad är en kort växelreglage?