hur man installerar en CD-spelare i en Cheva lastbil

hur man installerar en CD-spelare i en Cheva lastbil

Chevy Silverado lastbil är en av de mest populära i full storlek lastbilar på marknaden. Tyvärr, bara några års modeller av Silverado kommer med en AM /FM stereo som standard, såvida du inte köper en uppgraderad modell. Lär dig att installera en CD-spelare i din Chevy lastbil, om det är en fabrik CD-spelare eller en eftermarknad enhet. Följande instruktioner för 1999 till 2006 Silverado modeller och 2007 Classic modellerna

Du behöver:. .
Tänger
Ersätter CD-spelaren.
Eftermarknad monteringssats (tillval).
Skruvmejsel (tillval).


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln innan proceduren.
2.
Undersök streck panel som sträcker sig runt mäta kluster och din gamla radio. Hela panelen är ett stycke. Det är fäst med clips bara.
3.
Ta tag i vänster sida av panelen runt instrumentpanelen och dra den att släppa klippen. Arbeta dig ner panelen, dra i sektioner tills alla klippen frigörs. När panelen är frånkopplad, ställ den åt sidan.
4.
Undersök fabriken monteringsbygel som monteras på radion. Titta noga på varje sida av radion för att hitta spakarna. Sänk spakarna att koppla radion klipp. Dra radio från instrumentbrädan.
5.
Koppla bort selen fabriken ledningar och antennkabeln. Ställ den gamla radion åt sidan.
6.
Följ anvisningarna i din eftermarknaden installation kit för att fästa det nya kabelnätet och antenn konverter till fordonet. Om du installerar en spelare fabrik CD, hoppa över detta steg. Installera eftermarknaden CD-spelaren monteringssats enlighet med de särskilda instruktionerna på förpackningen.
7.
Fäst kabelnät och antenn på baksidan av den nya CD-spelaren. Placera den nya CD-spelaren i instrumentbrädan. Lyft spaken om du installerar en spelare fabrik CD. Använd de medföljande skruvarna för att montera radio om du installerar en eftermarknad CD-spelare.
8.
Sätt instrumentbrädan till lastbilen. För att fästa instrumentbrädan, placera den i rätt läge och tryck den att engagera klippen. När instrumentbrädan är ansluten, koppla in negativa batterikabeln.

Tips och varningar


 • Du måste köpa en monteringssats Om du installerar en eftermarknad CD-spelare. Se till att kitet speciellt framtagen för din cd-spelare.
 • Arbeta inte med elektriska komponenter utan att koppla den negativa batterikabeln.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en antenn från auto glas
  Hur hydrauliska lyftare rullen arbete?
  hur man installerar LED-lampor i din mustang spårvidd kluster 94-04
  låda motor faq
  billiga sätt att öka hästkrafter på en Mustang V6
  hur man återställer fjärrlås på en Audi
  hur man bygger gamla skola bilar
  hur du ansluter en bilstereo kablage
  Hur man testar en switch med en ohm mätare
  racing coilover fjädrar information