hur man installerar en CD-spelare i en 1998 Honda Civic LX

hur man installerar en CD-spelare i en 1998 Honda Civic LX

Honda Civic inredningen var något omgjorda för 1999, vilket gör 1998 den sista modellen år 1996 till 1998 dash setup. Installera en CD-spelare i 1996 till 1998 Samhällskunskap är svårare än i de flesta andra fordon, främst därför att så många streck komponenter måste tas bort för att komma åt den. Oavsett om din Honda Civic är en DX, LX eller EX-modellen, instruktioner för att installera en CD-spelare är samma

Du behöver:. .
Tänger
Skruvmejsel.
Hylsnyckel.
CD-spelare.
Monteringssats (tillval).
Monteringsfäste (tillval).


1.
Bestäm om du installerar en spelare fabrik CD eller en eftermarknad CD-spelare. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, se varning nedan innan du fortsätter.
2.
Pop huven och koppla bort negativa batterikabeln för säkerheten. Koppla den negativa batterikabeln håller dig säker när du arbetar med Hondas elektronik.
3.
Bort de två skruvarna monteras under radion. Skruvarna är direkt ovanför cigarettändaradapter.
4.
Öppna handskfacket och tömma sitt fack. Ta bort skruven i det övre vänstra hörnet av handskfacket.
5.
Pressa den yttre paneler i handskfacket att släppa klippen att montera den på sin plats. Fullt lägre i handskfacket när klippen är frikopplade.
6.
Ta bort 10mm bulten som blir synlig med handskfacket fullt sänkas. Regeln är i det nedre vänstra hörnet av handskfacket församling.
7.
Leta upp de tre skruvarna som bildar en triangel på förarsidan på den nedre instrumentbrädan. En är direkt under rattstången, är en direkt ovanför huven spärren och den andra är under instrumentpanelen dimmer.
8.
Bryt av den nedre instrumentbrädan på förarsidan . När skruvarna tas bort, är det panelen som fästs endast med clips, som lätt lossna.
9.
Ta bort skruven som gjorts synliga med lägre bort instrumentpanelen. Skruven är direkt till höger om rattstången.
10.
Bryt av centrum instrumentbrädan under radio (panelen med cigarettändaruttag). Koppla bort cigarettändaruttaget modulen och ställa panelen åt sidan.
11.
Bort de två skruvarna som syns när centrum instrumentbrädan tas bort. Titta in i hålrummet där centrum instrumentbrädan var att hitta skruvarna
12
Dra den gamla radion ut. . Det kommer att glida ut fritt med skruvarna bort. Kroka av kabelnät och antennkabeln från den gamla radion.
13.
Sätt eftermarknaden monteringssats enligt förpackningen och ansluta nya kabelnät och antennkabel, om du installerar en eftermarknad CD-spelare.
14.
Anslut kabelnät och antennkabel till baksidan av CD-spelaren. Sätt i cd-spelaren i streck och fäst den med två skruvar du tog bort från bakom centrum instrumentpanelen. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, montera cd-spelaren med hjälp av paketet hårdvara.
15.
Byt ut alla paneler i omvänd ordning för avlägsnande. Anslut den negativa batterikabeln.

Tips och varningar


 • Skaffa en anti-stöld-kod för din Honda CD-spelaren från din återförsäljare.
 • Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, behöver du en monteringssats och ett fäste för det specifika cd-spelaren. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, kommer du att förlora din fabrik fjärrstyrning programmering. Den nyckellösa fjärrkontrollen Funktionen programmeras genom fabriken radio. Installera en Honda CD-spelare för bästa resultat.


 • Relaterade artiklar


  diy bilstereo kabeldragning
  billiga sätt att anpassa din bil
  hur du tar bort en stereo från en Mazda metro
  Hur dynamometrar arbete?
  inte däckstorlek förbättra gas körsträcka?
  hur man byter ytterdörren högtalarna i en 1996 Dodge Avenger
  hur man för att koppla ett flak släpvagn
  hur du lägger ränder till din bil
  hur du installerar en Sirius radio i GM bilar med XM
  av överladdning