hur man får mandat av min 92 Integra

hur man får mandat av min 92 Integra

Den Acura Integra var en populär coupe säljas fram till 2007. I 1992 års Acura Integra var den andra generationen karosseriform. Borttagning av platser i din ྘ Integra hjälper dig att installera ny matta eller ge din gamla matta en bra rengöring. Här finns anvisningar för att ta bort både fram-och baksätet i din Integra

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Hylsnyckelsats.
Momentnyckel.

framsäten


1.
Bort de två skruvarna på sidan av stolen närmast dörren. Dessa skruvar håller justeraren panel på plats, när skruvarna är borttagna, ta bort panelen och ställ den åt sidan.
2.
Skjut fram stolen så långt fram som det går att komma åt bultarna för den bakre delen av banan.
3.

Ta bort de två skruvarna på bakre delen av banan med en 8 mm hylsnyckel. Om de är svåra att ta bort, spraya en liten mängd vätska Wrench på dem att lossa dem.
4.
Skjut stolen så långt bak det går att komma åt de främre spåret monteringsbultar. Ta bort de två bultarna. Lyft försiktigt sätet från fordonet. Hårdvaran som sitter på undersidan kan repa din bil om du inte är försiktig.
5.
Upprepa proceduren för att ta bort det andra framsätet.

baksäte


1.
Placera din hand mellan den bakre sittdynan och baksätet uppbackning på förarens sida av fordonet. Leta upp bultmontage dynan. Använd hylsnyckel för att ta bort bulten.
2.
Ta bort den bakre sittdynan genom att dra den mot fordonets främre del och lossa krokarna, så dra upp att ta ut .
3.
Dra upp den bakre förarsidan säte stöd ratten för att fastställa baksätet stöd. Ta bort de tre fästskruvar som blir synliga med ryggstödet ner.
4.
Upprepa proceduren för att passagerarsidan säte stöd.
5.

Lyft baksätet stöd från fordonet.

tips och varningar


 • Om du planerar att installera era platser, behöver du en momentnyckel. Felaktigt åtdragna säten är en extrem säkerhetsrisk. Dra åt bultarna till 16 mul-pounds.
 • Håll dig uppdaterad med all hårdvara bort från era platser. Om du förlorar ännu en skruv kommer installera sätena vara svårt. Kör inte din Integra utan platser. Det är olagligt och mycket farligt.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör hemmagjord huva skopor
  hur till DIY bort en radio från en 2007 Jeep Wrangler
  motor målning tips
  hur man installerar en CD-spelare i en Ford F150
  hur man köper fördelas montering hjul
  BMW krom avgas tips
  hur du skyddar din bil när det är obemannat
  Färgtoning lagar i delstaten Florida
  gör det själv högtalare reparation
  hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2002 Ford Taurus