hur man använder Aeroquip

hur man använder Aeroquip

Eaton är en internationell makt och vätska kontroll, som fokuserar sin uppmärksamhet på slangar, kopplingar och kopplingar som förbinder vätska, el-och distributionsnät för stora industriella och privata delar. Aeroquip, en uppdelning av Eaton, utvecklar hydrauliska kopplingar och slangar för industrin, prestanda och flygindustrin. Hur du använder Aeroquip beror på tillämpningen. När du söker efter en bättre slang och kontakten på den utrustning du lita på, leta efter det Aeroquip namn när du vill ha det bästa delar för att bygga eller reparera maskiner som kräver ett bättre sätt att flytta vätska i någon maskin.

Du behöver:
hydraulsystem (s)
. Slangdiameter (s).
Montering storlek (s).


1.
Undersök din utrustning. Byte av skadade slangar och kopplingar eller bygga ny kapacitet och linjer lättnad att driva maskinen du arbetar med är hur man använder Aeroquip. På arbetsutrustning med dåliga slangar, bestämma slang (gummi, plast, flätlina), diameter och storleken på beslagen de ansluter till. Skriv ner storlekar och typer av alla hydrauliska slangar du behöver medan du undersöker utrustning av nya elsystemet du arbetar med.
2.
Kontakta Aeroquip genom en av Eatons hydrauliska grupp distributörer att få kontakt med en erfaren tekniker för Aeroquip hydraulslangar och kopplingar. För en Aeroquip distributör i ditt område, ring (216) 523-5000 och tala med Eatons helpdesk för att lokalisera och lokala telefonnummer till en distributör i ditt område. Använd Internet för att besöka Aeroquip webbplats och söka efter en lokal hydraulisk grupp distributör online. Klicka på länken i avsnittet Resurs i "Så använder Aeroquip" artikeln för att ansluta direkt till Eatons Hydraulic Group Distributör söksida.
3. Author telefon eller via Internet, det Aeroquip distributör når du kommer att vilja veta något om den utrustning du arbetar med. Tala om för teknikern vad du vet om de delar och utrustning du behöver för att bygga eller fixa, och de kommer att ordna en lista över produkter från Aeroquip som kommer att få jobbet gjort rätt. Industri-, prestanda-och flygindustrin, det är som använder Aeroquip. Slangar, montering, adaptrar och kontroller, dessa är de delar av Aeroquip specialiserat i.
4.
Gör ett köp av Aeroquip slangar och kopplingar. Fullfölja köpet genom din lokala hydrauliska grupp distributör och utföra kontrollbesök att leverera delar till din arbetsplats. Hemma eller på jobbet, kan de delar lätt levereras av Eatons Aeroquip division. När du fått ditt köp, kan du ta Aeroquip slangar och kopplingar ur sina transportbehållare och anslut dem med hög prestanda beslag från Aeroquip.
5.
Bort gamla delar från din utrustning att ersätta med bättre prestanda Aeroquip slangar och kopplingar eller bygga en anpassad hydraulsystem som använder Aeroquip delar från Eaton. Dra åt alla dessa anslutningar med lämpliga handverktyg och vara glad att du valde att lära sig använda Aeroquip. De bästa hydraulledningar och beslag görs i dag kan köpas överallt i världen från Aeroquip, en uppdelning av Eaton Bolaget.

Tips och varningar


 • Aeroquip beslag har en specialitet benämning på den dimension på alla slangkopplingar. "AN" och "Pipe" storlekar är hur Aeroquip slanganslutningar mäts. Få rätt storlek med att veta vilken typ av tråd och diameter som används på den gamla anslutningen eller diameter och gänga du vill använda i din konstruktion.
 • Flätade slangar kan vara sårbara för värme när byggandet inne i metallen flätor är ett mjukt material som gummi. Skydda slangar från värme även när du använder värme-skyddade vätska linjer. Vet hur varmt slangen kommer att få och låta din lokala distributör vet detta för att undvika fel som kan uppstå för mycket värme och /eller för mycket kyla.


 • Relaterade artiklar


  hjul & däck passar guide
  hur hitch upp din båt eller släpvagn enkelt
  vad är en kort växelreglage?
  hur man lyfter din lastbil
  hur man tråd en snabel mount batteri
  hur man tråd i en bromsspak i en Dodge RAM
  chevy krom avgas tips
  Hur man väljer en momentomvandlare
  hur man installerar caster camber plattor
  hur du ansluter varningsljus på ditt fordon