hur du tar bort en krona radio

hur du tar bort en krona radio

The Toyota Corolla är en av de bäst säljande kompakt bilar på marknaden. Kronan får beröm för sin pålitlighet och utmärkt andrahandsvärde, men är det inte beröm för sin höga kvalitet fabrik stereo. Lär dig att ta bort Corolla radio perioden mellan 1995 och 2000 modeller och 2001 till 2008 modeller

Du behöver:.
Tänger
Bänd verktyg.
Skruvmejsel.
Hylsnyckeln.

1995 till 2000 Corolla


1.
Kroka den negativa batterikabeln innan du börjar.
2.

bort instrumentbrädan kring fabriken radio (inklusive ventiler). Panelen är bara fäst med clips så det är ganska enkelt att ta bort. Använd ett bända verktyg för att bända den nedre delen av panelen ut. När botten är ute, dra på hela panelen för att ta bort den.
3.
Bort de fyra skruvarna från fabrik radio. De är bolt-skruvar, så du också kan använda en hylsnyckel. När skruvarna är av, dra ut radio ut och strömkabeln kopplas bort och antennkabel.

2001 till 2008 Corolla


1.
Kroka den negativa batterikabeln innan början.
2.
Ta woodgrain panelen som omger växelspaken. Dra rakt upp på panelen för att snäppa loss den från växelspaken.
3.
Dra av luftkonditioneringens reglage (den i mitten av kontroller). Ta bort skruven synlig när vredet avlägsnas.
4.
Sätt fingrarna i luftkonditioneringens reglage hålighet att få kontroll över luftkonditioneringen panelen. Dra på panelen för att ta bort den från instrumentbrädan. När panelen tas bort, frigör selar från bakom det.
5.
Ta bort de fyra bultarna 10mm direkt under radion. Du kommer att kunna se dem när luftkonditioneringen panelen tas bort. När bultarna tas bort, dra ut radion och luften ventilen (de är monterade). Koppla loss antennkabeln från bakom radion och koppla ur ledningsnätet. Snap radion ur ventilen.

Tips och varningar


 • Se till att du inte förlorar någon skruvar, bultar eller paneler. Utan varje maskinvaruenhet, blir det svårt att installera din radio.


 • Relaterade artiklar


  hur pimp min BMW 325XI
  momentomvandlare förklaras
  hur nyans glasfönster bil
  hur en nummerskylt
  hur man installerar en AEM kall luftintaget på din ättling TC
  hur tråd ljus utryckningsfordon
  hur färgton fönstren i bilen
  steg-för-steg bilradion
  tips om hur du installerar bilens högtalare
  hur du installerar vindruta för en TomTom