EBC bromsbelägg egenskaper

EBC bromsbelägg egenskaper

EBC Bromsar Group grundades 1978 och är världsledande inom broms-pad tillverkning. Designat, utvecklat och tillverkat i Storbritannien, EBC bromsbelägg erbjuda det största produktutbudet i världen.

Sin produktlinje för bilar finns i fem olika föreningar, och det finns en pad för allt från små . , lätta fordon till stora, snabba spårvagnar

Ultimax

Ultimax raden av bromsbelägg är avsedd att vara en hög kvalitet originalutrustning ("OE") ersätter pad.

Som med alla EBC bromsbelägg, har Ultimax linje fasade kanter, kylspår och shims. Elektroderna fungerar bra inom ett brett värmetal och har låg ljudnivå och damning. Det orsakar också lite slitage på broms rotorer.

Red Stuff Compound

Den röda sidor raden av kuddar är ett keramiskt gata pad utformad för att ge nästan dammfri drift. Dynan har också lång livslängd och god bromsförmåga karakteristiska över ett brett värmetal. Eftersom det är ett hårdare gummi än andra linjer, har det en längre inkörningsperioden, och kommer att göra några ljud när den är kall när den först installeras.

Detta är en bra språngbräda för någon som letar efter att uppgradera från fabrik kuddar.

Gula sidor förvärra Kevlar baserad serie av bromsbelägg är designad för seriösa gata och tillfällig användning av spåren.

Den har utmärkt varma och kalla prestanda, och är mycket slitstarka. Men eftersom det är Kevlar-baserad, kan det ha alltför damning egenskaper jämfört med en keramisk-baserad pad.

Green Stuff Compounds

Green Stuff kuddar är utformade för tyngre, snabbare gata bilar, lastbilar och SUV användning.

kuddar finns i tre föreningar för olika fordon och applikationer, och har medium dammtorkning och pad liv egenskaper. Bra varma och kalla bromsegenskaper göra detta till en trevlig uppgradering från fabrik kuddar för tyngre lastbilar och Touring Cars.

Blå sidor Compound

förväntas införas under 2010, är Blå sidor kuddar byggd för racing.

Designad för att uppfylla kraven i Touring Car och roadracing, Blå sidor kuddar lovar att vara den främsta pad för många former av racing.

Första tillgänglighet kommer att vara för de tyngre, snabbare bilar.


Relaterade artiklar


hur du skyddar dimljus från skador
hur en nummerskylt
låda motor faq
hur tråd upp dimljus till BMW E36
hur man för att koppla ett flak släpvagn
Felsökning MSD tändning produkter
hur man får mer hästkrafter på en Chevrolet S-10
bilstereo installationen tips
hur att Refinish corvette hjul
hur färgton fönstren i bilen