nyckellösa programmering instruktioner för Chrysler bilar

nyckellösa programmering instruktioner för Chrysler bilar

Chrysler är bland de ledande i teknik-och fordonsindustrin funktioner, och ett populärt inslag är den nyckellösa fjärrkontrollen. Dessa fjärrkontroller kommer som standard på många Chrysler bilar, och kan även köpas och programmeras automotive, elektronik butiker. Dessa fjärrkontroller kan skapa utrymme för enkel åtkomst till lås och dörrar på bilen, samt bålen, överfalls larm och bilens automatiska start

Pre-programmering

Samla ihop alla de fjärrkontroller som du tänker programmet och en nyckel till tändning för din bil. Se till att alla dörrar, fönster och i bagageutrymmet på din bil är stängda, och sitta i förarstolen. Stäng förardörren bakom dig och låsa bilens dörrar. Sätt i nyckeln i tändningen på bilen för att påbörja planeringen sekvensen.

Programmering

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid den två klick för att rätten till "On"-läge. Detta kommer att vara ett klick innan själva tändningen på bilen, och kommer att aktivera lås och fönstren på bilen. Med nyckeln i tändningen, tryck och håll upplåsningsknappen på någon av de fjärrkontroller för din Chrysler. Släpp knappen när du hör ditt fordon svara med ett ljud och tryck och släpp upplåsningsknappen en gång, då du kommer att höra en annan klocka.

Finishing

Tryck och släpp valfri knapp på din andra fjärrkontroller att programmera dessa också. Du kommer att höra en annan ringklocka med varje fjärrkontroll. När du har tävlat programmering varje fjärrkontroll, vrid om nyckeln i tändningslåset två klick tillbaka till vänster till "Off". Prova alla fjärrkontroller för att se om programmeringen lyckades.


Relaterade artiklar


hur man bifoga en klass 1 dragkrok
hur du tar bort bafflar från en motorcykel ljuddämpare
bilstereo borttagning instruktioner
hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
diy bil målning
hur man lyssnar på Zune över bilradion
hur du installerar en dragkrok på en Toyota RAV4
hur man ljudisolerade en Chrysler PT Cruiser
hur du ansluter en bilstereo kablage
Syftet med en blåsa av ventil