ledningar instruktioner för Mallory hyfire 6a tändning

ledningar instruktioner för Mallory hyfire 6a tändning

Malloy Ignition's HYFIRE 6A box är en digital tändningslåset som ökar motorns effekt, förbättrar gasrespons och ger snabbare accelerationer. Medan en traditionell tändsystem bränder varje tändstift en enda gång, producerar HYFIRE tändsystemet flera gnistor under en enda kompressionstakten, vilket resulterar i en ökning i prestanda. Lyckligtvis är HYFIRE 6A rutan relativt lätt att installera, beror delvis på dess färgkodade ledningar och dess förmonterade slutar kabeldragning.

identifiera de olika färgad kabel

Flera kablar sticker ut från höger sida av HYFIRE rutan. Varje tråd är färgad kodad att göra identifiering lätt. Den vita ledningen är för distributören poäng. Den orange tråd är för tändspolen. Obs! Det finns två svarta ledare och två röda trådar. De stora svarta kabeln ansluts till den negativa batteripolen, medan de små svarta kablarna leder till tändspolen. Den stora röda ledningen ansluts till batteriets pluspol, medan de små röda tråden leder till tändningslåset.

Routing trådarna

För att undvika skador på ledningar, bör var och en av trådarna dras så som att hålla sig borta från vassa kanter och värmekällor, såsom motorblocket, avgasgrenrör och kylaren. Brandväggen eller en eller båda av rambalkar är utmärkta ställen att Drag ledningarna.

Coil Wires

Den orange tråd och den lilla svarta kabeln både ansluta till spolen. Den orange tråden ansluts till inlägget på den positiva sidan av spolen, medan de små svarta kabeln ansluts till inlägget på den negativa sidan av batteriet. För att avgöra vilken av de två tjänster är att leta där, för antingen "+" symbolen eller "-" bredvid inläggen på toppen av spolen. De "+" Symbolen visar att inlägget är för den positiva sidan, medan "-". Symbolen identifierar posten som den negativa post

tändkablar

HYFIRE använder två olika tändkablar. En tråd är vit och den andra är den lilla röda kabeln. Den vita ledningen ansluts till ledningen från distributörens poäng. Detta trådändar från sidan av distributören till tändspolen. Koppla bort kabeln från tändspolen, anslut sedan ledningen i den monterade slutet av HYFIRE vita tråd. Det HYFIRE lilla röda kabeln fäster den tråd som leder från baksidan av tändningslåset, som är cylindern nyckeln sätts in att starta motorn. Att tändningslåset tråd fäster den positiva sidan av tändspolen. Koppla ur kabeln tändningen från spolen, anslut sedan kabeln i monterade slutet av HYFIRE lilla röda tråd.

batterikablarna

Lokalisera de två stora trådar som leder från höger sida av HYFIRE rutan. Den stora svarta kabeln ansluts till den negativa batteripolen, medan de stora röda ledningen ansluts till batteriets pluspol. Som med tändspolen, kommer den positiva batteripolen har ett "+"-tecknet bredvid den, medan den negativa batteripolen kommer att ha en "-" symbol bredvid. Ta bort enskild mutter som håller för att klämma på i slutet av varje strömkabel sina respektive batterikontakterna med en skiftnyckel. Skjut den svarta kabeln på den gängade stången i slutet av den negativa batterikabeln s klämma, sedan installera och dra åt den inre muttern på den kabeln. Följ samma procedur med den röda kabeln till den positiva batterikabeln att slutföra installationen.


Relaterade artiklar


hur man får mer hästkrafter på en Chevrolet S-10
bilstereo monteringsverktyg
Färgtoning lagar
oljekylare instruktioner
Var kan jag hitta vingar & spoilers för en bil?
lagar om auto Färgtoning
beskriver anslutning varningsljus på ett fordon
hur du lägger till belysningen när bogsering din båt, bil, andra
hur du installerar en krängningshämmare på en Cheva
hur du tar bort bilens högtalare