hur nyans auto fönster

hur nyans auto fönster

Jag har tonat min egen bil fönster samt betala en professionell för att göra det åt mig. I allmänhet om du kan hitta någon du litar på och har rekommenderats av en vän, skulle jag betala en professionell för att nyans mina fönster för ca $ 200. Sidorutorna är ganska lätt att göra själv, men bakrutan kan vara nästan omöjligt att göra ordentligt. Det finns enklare sätt om ni insisterar på att installera det själv. Många försäljare säljer ark prefabricerade nyans speciellt framtagen för din bilmodell. Men de kan vara så dyrt som att betala någon att göra det åt dig.

Det finns många fördelar med brytning ditt fönster:
1 /ser bra
2 /skydda inredning läder
3 /verkligen kyler ner den invändiga temperaturen
1.
Köpa en bil brytning kit från en lokal bilverkstad. De bör omfatta:
1 /toning blad gjorda för sidan och bakrutan
2 /en vattenflaska
3 /soupy lösning. Detta kan vara hemlagad också.
4 /en rakkniv vass kniv
5 /en bit gummi
2.
Rengör din bil och garage för att förhindra damm från att komma mellan färgton och fönster.
3.
Skär nyans bladet ungefärliga storleken på fönstret

4.
Spray en bra mängd soppan lösning på fönstret och på den färgton blad
5.
lägga färgton bladet på utsidan av fönstret, med den klibbiga sidan mot dig. Naturligtvis på denna punkt, har peal du inte ut den tydliga tillbaka än så det är inte klibbigt, så du måste skala ut lite av det från hörnet att berätta vilken sida som är vilken. Att skala upp den klara ryggen, använda två bitar av tejp, och hålla dem till båda sidor av hörnet, men lämna slut misslyckades så att du kan dra isär dem.
6.
Spray soupy vätska till ytan i färgton filmen så att dess slick. Med hjälp av gummi bit, lösa eventuella luftbubblor, från mitten.
7.
Du kanske vill sänka fönstret lite först och skär uppifrån för det är det enklaste att göra. Med all luft knappen borta, skär färgton filmen längs den övre kanten av fönstret. Nu när du har klippt tiden, är det dags att börja trimma sidorna. För att göra det du måste rulla upp fönstret. Du använder din gummi bit för att hålla nyans på plats. Använd sedan ditt blad för att skära på glaset. Becareful att inte sänka isolerande gummi längs fönsterkarmen.
8.
När sidor kapas, du kan klippa den nedre delen av fönstret genom tillnärmning, utan att vara på glaset. Du kommer troligen vill behålla en extra halv centimeter av film på botten eftersom vi kan stoppa dem i.
9.
nu att filmen klipps, kan du dra av tydlig tillbaka. Medan långsamt peeling, spraya mer soupy lösning mellan filmen. Generöst spraya soupy lösning också på insidan av ditt fönster.
Tio.
Lägg filmen på insidan av ditt fönster. Använd din gummi bit att reda ut bubblan och stoppa ner insidan.
11.
För de kommande två veckorna, inte röra eller öppna fönstret! Detta är mycket viktigt! Om du gör det, kan du införa luftbubbla och det kommer inte se bra ut.
12.
bakrutan är i grunden samma idé, förutom att det är mer kurviga, det är mycket svårare och du kan ha separata blad. Om din bil har bakrutan värmare, är det att bli utrymmen och luftbubblor. Det viktiga här är att dessa luftbubblor är enhetligt. Försök inte att skjuta dessa luftbubbla ut under två veckor efter installation. Också du inte slå på fönstret värmaren. Återigen, för bakrutan, är det mycket lättare om du köper en prefabricerade film.

Tips och varningar


 • Varje stat har en annan standard för hur mycket Nyansen anser olagligt, se http://www. tintdude. com /laws. html för detaljer.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en bil antenn med cb antenn
  hur du gör din egen farthållare för motorcykel
  registreringsskylt täcka idéer
  hur man installerar en säng mössa på en Toyota Tacoma
  hur man rengör och måla en motor
  Sirius radiosignal problem
  hur nyans auto fönster
  hur man installerar en mottagare hitch
  bogsering problem släpvagn ljus
  fordonsindustrin spray målningstekniker