hur man installerar sänkningsfjädrar

hur man installerar sänkningsfjädrar

Många prestanda entusiaster inte bara vill ha en snabbare motor, men bättre hantering och kurvtagning också. En ändring som många entusiaster kommer att utföra är att installera sänkningsfjädrar på fjäderben för att förbättra hanteringen, och ge sina bilar en mer aggressiv look. Installera sänkningsfjädrar är inte svårt, och kan utföras av alla hem mekaniker

Du behöver:.
Spiralfjäder kompressor
. Sänkning våren set.
Hylsnyckelsats.
Pickle gaffel verktyg.
Car Jack.


1.
Skjut domkraften under staget och Jack bilen fram beståndet fjädern tryckts ihop och sedan installera kompressorn spiralen på våren. Ta bort muttrarna, dra hjulet av i navet och använd Hylsnyckelsats att ta bort muttern från toppen fästbulten av fjäderben.
2.
Använd ättikslag gaffel för att ta bort kulleden och kontrollera arm från fjäderbenet och dra fjäderben fram under bilen. Skjut komprimerade våren bort av fjäderben.
3.
Installera den nya spiralfjädrar på fjäderben och skjut sedan tornet på plats igen. Dra ner fästbulten på toppen av tornet och montera kulleden. Montera hjulet och sänk bilen till marken.

Tips och varningar


 • flesta auto butiker kommer att installera spiralfjädrar för en nominell avgift, vilket är en bra alternativ Om du inte har erfarenhet, eller inte har nödvändig utrustning för att utföra detta arbete på egen hand.


 • Relaterade artiklar


  krom färg tips
  hur man wire en Dodge RAM broms trailer från scratch
  hur man kan öka hästkrafter i en Dodge Charger
  hur man köper dubbar ersättare hjul
  cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
  beskriver anslutning varningsljus för ditt fordon
  hur man ljudisolerade en Chrysler PT Cruiser
  Hur många hästkrafter gör headers tillägga?
  delar som gör din bil snabbare och mer bränsleeffektiva
  hur man byter bil klädslar