hur man installerar en CD-spelare i en Cheva nyck

hur man installerar en CD-spelare i en Cheva nyck

Caprice var en full-size bil byggd av General Motors och säljs under Chevrolet varumärke. Trots att produktionen lades ned år 1996, fortfarande Caprice en populär bil för många. Det var flitigt i omvandlingar polisbil. Installera en CD-spelare i en Caprice kräver avlägsnande av hela nedre streck setup
1.
Samla dina verktyg och avgöra vilka specifika delar du behöver för att installera CD-spelaren. Om du installerar en spelare fabrik CD, kommer omvandlingen vara "plug and play", vilket betyder att du behöver ingen konvertering delar. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, behöver du en skvätt monteringssats, antenn-omvandlare och ett kabelnät som är specifika för CD-spelaren.
2.
Koppla bort den negativa batterikabeln för säkerhet och sedan använda en vanlig hylsnyckel för att ta bort de sex bultarna under rattstången.
3.
Ta bort panelen säkringsboxen på förarsidan slutet av instrumentbrädan. Demontera bulten sitter bakom säkringsdosan panelen.
4.
Bort de två bultarna instrumentpanelen locket till instrumentbrädan. Skjut försiktigt kombiinstrumentet skalet från instrumentbrädan.
5.
Sänk handskfacket dörren och snäppa loss den högra sidan av instrumentbrädan. Arbeta dig till vänster, dra hela panelen från instrumentbrädan tills den kommer fri.
6.
Bort de två skruvarna montering av radio i instrumentbrädan. Dra ut radion och haka loss antennkabeln och fabriken kabelnät.
7.
Installera kabelstammen och antenn adapter enligt de särskilda instruktionerna på förpackningen, om du installerar en eftermarknad CD-spelare. Installera CD-spelaren fästet i radio kaviteten (eftermarknaden CD-spelare).
8.
Fäst kabelnät och antennkabeln till den nya CD-spelaren. Sätt i cd-spelaren i instrumentbrädan. Fäst den med medföljande hårdvara (om eftermarknaden) eller använda fabriken monteringsskruvarna.
9.
Sätt instrumentbrädan. Använd clips på baksidan av panelen som guide. Fäst clipsen i instrumentbrädan. När klippen bifogas, tillbaka skruven säkringsboxen, de sex styrande skruvar kolumn och instrumentpanelen locket. Anslut den negativa batterikabeln.

Tips och varningar


 • Håll alla av hårdvaran du tar bort tillsammans för att minimera risken att förlora det. Även om du bara förlorar en skruv kommer tankstreck sätt tillbaka inte korrekt. Kom ihåg att köpa en monteringssats specifikt för GM fordon och specifikt för märket på din CD-spelare.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper dubbar ersättare hjul
  hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
  BMW avgassystem tips
  hur du tar bort stereon i en Dodge Neon
  fordonsindustrin spray målningstekniker
  hur du tar bort hjulet trim
  hur man installerar en eftermarknad huvudenhet i en Saab
  hur platsen din bil på en parkeringsplats
  bilstereo installationen tips
  hur färga fordon klädsel