cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner

cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner

Jeep är det bästa varumärket för nyttofordon i USA och runt om i världen, och en av deras storsäljare är Cherokee modellen. Ett populärt inslag i Jeep Cherokee, som med många Jeep bilar är fjärrstyrning fjärrkontroll som möjliggör enkel tillgång till lås, bålen, överfallslarm och automatisk start av fordonet. Dessa fjärrkontroller kan köpas från återförsäljaravtalet med bilen, eller kan köpas separat från fordonsindustrin butiker och programmerade hemma

Förbereder att programmera fjärrkontrollen

Samla tändningsnyckeln för din Jeep Cherokee och alla Keyless fjärrkontroll som du planerar att programmering. Stäng alla dörrar och fönster på din Jeep, inklusive stammen och ange bil och stäng dörren efter dig. Med fjärrkontrollen i ena handen och din nyckel i den andra handen, sitta i förarsätet och sätt ditt nyckeln i tändningen i din Cherokee.

Programmering

Med nyckeln i tändningen, håll fjärrkontrollen i din handen och vrida om nyckeln i tändningslåset två klick till höger, till "ON". Detta kommer att vara en full klick från "Start" och din bil kommer att aktiveras men inte påslagen. Lås dörrarna i bilen genom att trycka på låsknappen på förarsidan dörren så fort du slår på bilen till "På". Därefter Sikta din Keyless fjärrkontrollen till glödlampan i mitten av taket för din Cherokee och håller i fem till 10 sekunder låsa upp knappen på din fjärrkontroll.

Färdigställ programmeringssekvensen

Vid denna tid, dörrar av ditt fordon bör besvara din fjärrkontroll genom att låsa upp. Om det inte fungerar efter 10 sekunder, hålla fjärrkontrollen pekade på lampan och håll på knappen igen för ytterligare 10 sekunder. Detta bör fungera och din fjärrkontroll kommer att programmeras. Du kan sedan vända din nyckel tillbaka till "Off" ta bort nyckeln, lämna Cherokee och använda knapparna på fjärrkontrollen för att testa om planeringen har fungerat och är klar att använda.


Relaterade artiklar


hur man byter bil klädslar
hur man bygger gamla skola bilar
tillbehör bilavgaser tips
hur man Hardwire en bilstereo
hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota
cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
Vad är Z-rated däck?
installera en cj5 kropp hiss
hur du lägger ränder till din bil
bilstereo Inkopplingsbeskrivning