hur vill tysta ett larm

hur vill tysta ett larm

Vädret utanför är stormigt och Loud Thunder bara skakade marken. Din bil larmet går och du försöker allt för att tysta det. Tja oroa dig inte om det, jag gong att lära dig steg-för-steg hur du tyst ditt larm. Så låt oss komma igång. Följ bara stegen nedan för att fortsätta
1
Du behöver ett larm nyckel. . ,. en säkring avdragare, en skiftnyckel och en PIN-minne keeper.
2
Starta din bil. Vanligtvis när du startar bilen, larmet kommer systemet automatiskt att tysta sig själv. Om detta inte stoppa alarmet vidare till steg 3.
3.
Stäng av larmet rutan manuellt. Öppna huven och få tillgång till larm enheten. Hitta larmenheten. Sätt alarmet nyckeln och vrid den. Det borde stänga av larmet. Om du inte har ett larm nyckel, fortsätt till steg 4.
4.
Leta säkringsdosan som har säkring för larmet. De flesta nya bilar har två säkring lådor, ett under instrumentpanelen och en i motorrummet.
5.
Nu när du har rätt säkringsboxen, hitta larmet säkring. Du kan oftast hitta den genom att titta på diagrammet på säkringen lock.
6.
Nu
med en säkring avdragare, ta bort säkringen. Om du inte vet säkringen för larmsystemet, dra ut säkringar tills larmet upphör. Fortsätt till steg 7 om larmet inte slutar.
7.
Koppla ditt batteri med en skiftnyckel. Men innan du gör det, använder ett minne djurhållaren att lagra PIN-koden för radion. Anslut batteriet. Så det är det, är du klar.


Relaterade artiklar


hur man för att koppla ett flak släpvagn
DIY: pigtail trailer ljus
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka
hur man köper fördelas montering hjul
hur man installerar en CD-spelare i en toyota tundra
hur du installerar en radio i ett 1988-1992 Chevrolet Silverado
hur man kan öka hästkrafter på en 1979 corvette motor
hur färgton fönstren i bilen
michigan fönster nyanser lagar
hur man målar en bil utan en pistol