hur man köper dubbar ersättare hjul

hur man köper dubbar ersättare hjul

Hjulbultar är ansvariga för att hålla hjulet och däcket montering tätt på axeln på ett fordon. För vissa blir behovet att köpa dubbar ersättning hjul nödvändigt av uppenbara skäl. Ett brutet Hjulbult måste bytas ut omedelbart för säkerheten. Ett hjul stud som har haft sina trådar strippad behöver bytas ut snabbt innan mer skada kan uppstå på stuteri eller hjul och däck montering under användning. Factory och prestanda hjulbultar kan köpas enkelt om du vet exakt vad du behöver veta för att beställa de rätta. Nu kan du köpa reservhjul dubbar med självförtroende efter att ha läst dessa enkla steg

Du behöver:. .
Vehicle
Hjulbultar.
Hammer.
Lug mutter.
Rörtång.
Mikrometer (vernier).
Penetrerande olja.
Domkraft.
Pallbock.
Trasor.


1.
Parkera bilen på en plan yta som är nivå. Placera ett domkraft under slutet av fordonet med de dåliga hjulet stuteriet. Lossa alla muttrarna på hjulet medan bilen fortfarande är på marken. Höj fordonet från marken när den drabbade hjulets muttrarna lossas. Hissa upp bilen så att botten på däcket är minst två inches från marken.
2.
Placera en pallbock under axeln och sänka bilen ner på domkraften . När fordonet sänks ner och stöds av domkraften, bör botten av drabbade däck vara minst två inches över marken för att göra avslut för avlägsnande av däck och fälgar montering. Din tillgång till axel församling ska vara fri från hinder när hjulet och däcket montering dragits bort av hjulbultar.
3.
Tag bort hjulet hane som behöver bytas med hjälp av en hammare för att dunka den eller en skiftnyckel till tråd det ur dess splines eller gängade Hjulbult hamn. Din Hjulbult kommer antingen skruvas i eller skjuts på plats. För gängade portar du kommer att använda rätt nyckel för att lossa den från sitt fäste hålet. För tryckte in hjulbultar du kommer att kunna hamra stuteriet ut framifrån. Spraya Hjulbult frikostigt med penetrerande olja innan du försöker ta bort den gamla hjulet stuteriet. Dessa dubbar är benägna att korrosion och kan bli låst läge. Använd rätt verktyg och stadigt tryck för att ta bort det gamla hjulet stud (s). Eftersom att bli gammal hjulbultar ut kan vara svårt är detta rekommenderade proceduren att enkelt ta bort gamla hjulbultar som behöver bytas ut.
4.
Mät gamla Hjulbult om den inte är bruten . Du kan behöva mäta en bra hjul stuteri för att få rätt storlek stuteriet ersättning hjul om du ska byta är bruten. Att mäta ett hjul stud med en mikrometer kommer att ge dig de bästa måtten för att köpa en ny stuteri ersättare hjul. Du måste mäta den totala längden på stuteriet, diametern på den gängade axeln och diametern på den kordera eller krage av bulten direkt under skruvskallen. Förutom de fysiska måtten på gamla hjul stuteriet, måste du veta tråden typ, och om den gängade kordera vänster-eller högerhänta. En gängad kordera kommer antingen vända sig till höger eller vänster när lossnat. Notera riktning när du tar bort så att du köper rätt stud ersättning hjulet.
5.
Kontakta en auto delar återförsäljare efter att du har dragit sönder eller avskalade hjul stud från fordonet. Online, per telefon eller personligen, kan du köpa rätt ersättning hjulbultar med hjälp av mätningar från den gamla hjulet stud, märke och modell av en fabrik ersättning, eller ens av fabrikat och modell av en uppgraderad axel församling. Det bästa sättet att få rätt ersättning Hjulbult är att ha dina egna mått till hands när du kontaktar din återförsäljare hjulet stud.

Tips och varningar


 • Placera en lug mutter på slutet av en push-in Hjulbult att hamra ut det. Hjulbultar är benägna att gå sönder när hamrade. Skydda den gamla stuteriet med en gammal lug nut innan hamra. Använd penetrerande olja per dag i förväg för att få en gängad hjul stud fri lätt.
 • Byta en trasig hjul stud med en som är kortare kan orsaka stress på gängorna när den dras åt. Om du inte kan hitta ett hjul stud av samma längd som den gamla, alltid köpa en stud ersättare hjul som är längre, inte kortare.


 • Relaterade artiklar


  Var kan jag hitta vingar & spoilers för en bil?
  hur man får mer hästkrafter på en Chevrolet S-10
  hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
  Färgtoning lagar i delstaten Florida
  var man kan hitta vw bug delar
  hur man kan öka hästkrafter på en Nissan Xterra
  hjul & däck passar guide
  hur färgton fönstren i bilen
  hur man för att koppla ett flak släpvagn
  bil golvmatta inredning idéer