hur man köper däck till personbilar, förhindra överbelastning däck information och spara pengar i fyra enkla steg

hur man köper däck till personbilar, förhindra överbelastning däck information och spara pengar i fyra enkla steg

Hur man köper däck till personbilar, steg förhindrar Tire alltför mycket information och spara pengar i fyra enkla
1.
Bestäm vilken storlek däck passar din bil.

Biltillverkaren redan har bestämt detta, och rätt storlek är storleken på däcken på bilen när den säljs helt nya.

Om du har bilens ursprungliga däck, desto bättre. Du kan titta på däcken och bestämma vad tillverkaren trodde var bäst för bilen. Om däcken inte är original utrustning, specifikationer finns i instruktionsboken. Om du inte har instruktionsboken, den speciell är vanligtvis i mitten kolumnen förarsidan dörr.


specifikationer kommer att se ut så här: P195/60/R15 91H. Här är en snabb förklaring av vad siffrorna och bokstäverna betyder. Förstå detta kommer att hindra dig från att få blåsa bort när du dyker upp på däcket butiken.

Den första bokstaven anger typ av fordon. P står för passagerare, LT skulle innebära lätt lastbil. I detta fall har du en bil passagerare typ.

De tre följande siffrorna visar bredden på däcket i millimeter, i detta fall 195 mm.

De två siffrorna efter snedstrecket om snedstrecket anger förhållandet mellan höjd på däckets bredd. Uttryckt i procent. Inte användbart för den genomsnittliga däcket köparen, men det är där, så det är bra att veta vad det är.

R betyder radikal däck, oftast alla däck är radikala i dessa dagar, så det är verkligen osannolikt att du kommer att se något annat.

nummer efter R är fälgen storlek. Till exempel de 15 här betyda att du har 15-tums hjul.

Du är mest låst in till specs fram till denna punkt, om du inte vill byta ut däcket fälgar.

De närmaste två, däck belastning och hastigheter, är verkligen det viktigaste, området när du kan spara pengar om vet vad de betyder och vad din bil verkligen behöver.


Däcket är lasten är ett tal, och i detta fall är klassad 91, vilket innebär att varje däck kan bära 1356 pounds. Detta är lite förvirrande eftersom vi tänker i set om 4 däck, bara hålla i minnet, detta nummer är för varje däck. Sedan han blev och stoppa öka vikten på däcket, och vad man lägger i bilen, inklusive dig själv, skulle också öka bilens vikt, skulle du få ett däck som kan ta mer än den stående bilens vikt. Återigen, tillverkar den ursprungliga specifikationer är allt du behöver för din bil.


Hastigheter är ett brev som talar om den högsta hastighet däcket kan ta, i detta exempel innebär det H däcket kan köras på 130 km /h för mycket korta perioder. P. S. Detta betyder inte att det är OK att överskrida skyltad hastighet.

Vi kommer att se över dessa bedömningar senare, eftersom de är nyckeln till
2.
Bestäm grundläggande typ av däck du vill ha.

Det finns två grundläggande typer, "hela säsongen" och prestanda. Med detta sagt, däck beslutsfattare har många olika varianter, men funderar på dessa två typer kommer att hålla dig grundad i däcket butiken. Kan


Alla säsong också kallas "alla väder" och är utformade för att ge dig bättre grepp på vått väglag. Om du bor i ett område där du får mycket regn och snö, de är definitivt värt att överväga. Helårsdäck är konstruerade med dungar på utsidan av däcken, göra det lättare för vattnet att rinna ut från under däcket, vilket skär ned på möjligheten av vattenplaning. De skiljer sig från vinterdäck, men alla väder /Helårsdäck fungera bra i slask villkor nordligaste förare erfarenhet på vintern. Däck som dessa brukar ha en etikett M S, vilket innebär att de är bra i lera och snö.


Nästa alternativ är prestanda däck, som ger dig bättre hantering och mer grepp i torrt väder, men mjukare "gummi" som krävs för denna egenskap, slits ut snabbare. Överväga dessa om du bor i ett torrt klimat.

För en bra överblick, jag föreslår att du går till ditt lokala bibliotek, och granska "Konsumenterna Rapporter", och för massor av detaljer ta en titt på vissa frågor av "väg och spår" eller Car and Driver ". Såväl "väg och spår" och "Car and Driver" koncentration på högre slut däck, men ger mycket information, bland annat annonser som kan vara användbart.

Bestäm hur länge du planerar att hålla din bil.

tumregel är att ju högre slitage garanti, desto högre pris. Om du inte planerar att hålla bilen för en annan 60. 000 eller 70. 000 tusen miles, motsvarande upp tråden slitage garanti med den förväntade bilen liv, kan vara ett billigare sätt att gå.
3.

granska olika däckåterförsäljare

Men det bästa sättet att få information är att använda din sökmotor. Leta vissa återförsäljare nära dig och få tillgång till deras sajt.

Bara om alla har en "sök för däck med fordon". och är det bästa sedan smalnar dina val till en begriplig belopp och berättar du vill varumärke och typer återförsäljaren lager.

Se till att besöka tre eller fyra webbplatser, eftersom varje återförsäljare kommer att lagra olika varumärken med olika alternativ. Ju fler webbplatser du besöker, desto bättre chans att få det lägsta tillgängliga pris.

När du smal du val, tillgång safercar. gov. Denna webbplats räntor däck på tre viktiga faktorer, dragning betyg, temperatur betyg och slitage.

Väl på safercar. gov, högerklicka "Visa information om denna Brand" och du kommer att hoppa till en skärm som låter dig söka efter märke liksom de tre attributen de kurser regeringen. De tre attribut är: dragkraft, temperatur och slitage
Eftersom du har minskat ner de märken du vill titta på genom att granska däckförsäljaren webbplats, sök på märket för att förhindra överbelastning av information. .

Jag har upptäckt att "Välj Märke: Välj från rullgardinsmenyn" på första sidan inte sett att arbeta. Inga problem använder "Visa information för det här märket".

Dessa betyg hjälper dig att jämföra den relativa kvaliteten på olika märken av däck.

Nu Här är platsen där du kan spara lite pengar. Låt inte försäljaren talar du in i däcket belastning och däck rusade betyg betydligt över vad biltillverkare specifikationer finns.

Load och hastigheter ändra priset för ett däck avsevärt, och kan användas för att sälja dig mer däck än du behöver.

Så ett däck kodad P195/60/R15 91H kommer att kosta mycket mer att ett däck kodad P195/60/R15 87 S, med den skillnaden att däcket lasten och däcket hastighetsklass, skillnaden mellan 87S och 91H. Så om du ser samma märke och storlek däck som säljs till sätt olika priser, kontrollera att lasten och hastigheter stämmer överens.

Som en repetitionskurs från ovan, är Tire ladda nummer som som talar om vikten per hjul däcket är klassade. Den hastigheter är den bokstav som talar om max kilade däcket kan ta för en 10-minuters period, utan att själv, eller däcket i den delen, i någon fara.

Min uppfattning är om du går med tillverkarens ursprungliga utrustningen däck betyg, du kan inte gå fel. Å andra sidan, eftersom däcket är den enda delen av bilen i kontakt med ytan av jorden, kan du uppgradera här, men egentligen
4.
Bestäm vad Add- om tjänster är värt för dig.

Alla återförsäljare ge dig en massa alternativ, lägga om tjänster, för att öka din komfort nivå, eller från återförsäljaren synvinkel, sälja fler tjänster. Vissa saker, som en anpassning och återkommande däck rotation, och bra och nödvändigt för att bevara livslängden på däcket. För vissa, som garanterar väg fara, flata reparation och vinterdäck övergången, är värdet i betraktarens öga. Dessa tilläggstjänster går ökar du total kostnad per däck, så det lönar sig vara medveten om vad de kostar och hur mycket du faktiskt kommer att använda dem.

Första vara mycket försiktig när du ser ordet " gratis ". Ingenting är verkligen gratis, vanligtvis kostnaden i begravd i en annan tjänst du betalar för, troligen, kostnaden för däcket. Om du planerar att använda sig av de tjänster, skulle de vara en bra affär för dig, så det lönar att besöka mer än en återförsäljare.

Här är några tjänster och saker att tänka på.

däck rotation: Mest tillverkare rekommenderar rotation var 5 eller 6 tusen miles, och du bör göra detta, eftersom det gör att förlänga livslängden på däcket. De flesta återförsäljare erbjuder denna "gratis" som det gör få dig att komma tillbaka till butiken, där du kan få en annan tjänst gjort.
Om du få detta gjort på egen hand, skulle du betala mellan 10 och 20 dollar, roteras varje gång du hade däcken. Vissa verkstäder kommer att göra detta som en del av ett oljebyte eller annan service, så du behöver tänka på om du verkligen kommer att göra resan tillbaka till där du köpte däcken.

Justering: anpassning är nödvändigt att förlänga livslängden på däcket och att faktiskt samla på slitage körsträcka garanti, vanligtvis slitaget garantin kommer att halveras om du inte får regelbundna anpassningar. Du får bättre hantering och gas körsträcka med väglinjer, så ta reda på tillverkar rekommenderade miltal intervall för anpassning och försöka hålla mig nära den rekommendation

Balansering:. Nödvändig för smidig åkning och däckets livslängd . . Vissa återförsäljare avgift, en del erbjuder "gratis". Men båda hållen, att något tänka på när du handlar för ett pris

ventilspindlar. Ja, du kommer att få förändrats för ventilspindlar, bli inte förvånad. Priset kommer att variera från återförsäljare till återförsäljare

Road Hazard Garanti:. Ja, du kan förstöra dina däck på en väg fara, men detta är mycket mer sällsynt att du kanske bild, med tanke på kvaliteten av däck i dag. Jag anser det vara en produkt komfort nivå har du förmodligen inte kommer att använda det, men det kan ge dig sinnesro, så länge du inte har något emot payi
5.
Slutsats

Du kan spara lite pengar genom att använda Internet och telefon, så länge du ett tal jargong, som efter att ha läst detta kan du.

Använd biltillverkare specifikationer som utgångspunkt.

När du en shopping personligen, om du känner rusade, skrämmas eller vad du hör inte når upp till vad du vet, promenad och tänka på det.


Relaterade artiklar


hur du lägger till GPS-navigering på din honda
ställen att köpa klädslar för bilar
hur du tar bort stereon i en Dodge Neon
hur färga fordon klädsel
hur man bygger gamla skola bilar
hur platsen din bil på en parkeringsplats
hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
stål vs aluminium fälgar
hur man kan öka hästkrafter på en Nissan Xterra
hur tråd bilen för subwoofers