hur man byter en BMW huva emblem

hur man byter en BMW huva emblem

Den klassiska utseendet på en BMW fordon talar för sig själv, men biltillverkaren eleganta logotypen är ett tecken på kvalitet teknik. Efter några kvarter runt på stan i en BMW bil är det lätt att se varför företagets logotyp är "The Ultimate Driving Machine. " Tyvärr, även BMW fordon försämras över tiden. Exteriör trim, t. ex. motorhuven emblem, är särskilt utsatta för slitage eftersom den ständigt utsatt för väder och vind

Du behöver:. .
Platt skruvmejsel
Handduk.
Tång.
Hood emblem monteringsclips (tillval).
Byte BMW emblem.


1.
Park din BMW i ett väl upplyst område på plan mark. Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen för säkerheten. Samla allt material som behövs för metoden.
2.
Använd platt skruvmejsel för att bända bort den gamla emblem. Om du planerar att återanvända de gamla emblemet, täcka spetsen på skruvmejseln med handduk för att skydda den. Annars, oroa dig inte, emblemet är inte monterad på färgen utan snarare på en metall mount, skapar liten risk för skador.
3.
Ta bort bilagor gummigenomföringen från metallen berget. Du behöver dessa för att installera din nya emblem om det inte kommer med dem. Rengör kontaktytan på metallfäste ordentligt.
4.
Fäst gummiringarna till den nya huven emblem. BMW huva emblem har två skruvarna som kragarna fäster. Placera den nya huven emblem i metall montera

tips och varningar


 • Använd endast BMW emblem fabrik ersättare för att undvika kompatibilitetsproblem. Minsta skillnaden i fabriken och eftermarknad specifikationer kan leda till en lös eller illasittande huva emblem.


 • Relaterade artiklar


  Thule rack instruktioner
  hur man kan öka hästkrafter på en Cheva blazer
  hur du tar bort radion i en 2002 ford explorer
  installera en cj5 kropp hiss
  stål vs aluminium fälgar
  hur man byter en BMW huva emblem
  hur du lägger till GPS-navigering på din honda
  hur hitch upp din båt eller släpvagn enkelt
  stålhjul vs fälgar
  Färgtoning lagar i delstaten Wisconsin