hur du skyddar din bil när det är obemannat

hur du skyddar din bil när det är obemannat

Varje dag finns det alltför många stulna bilar. Många fordon är uppdelade i och antingen helt stulna eller fråntagen allt som kan vara av värde. Denna artikel kommer att ge några råd om hur du kan skydda din bil när det är obemannat, parkerade hemma, på gatan, eller i en offentlig parkeringsplats
1.
överväga att köpa en topp system kvalitet larm. Larm är ett bra avskräckande för blivande burgalars. Betrakta ett larmsystem tuff nog att lura någon som kan inbrott eller försök att överträffa larmet.
2.
Låsa upp ratten med en Jimmy-bevis bar är en annan säkerhet enhet som du kan använda för att skydda din bil.
3.

det finns elektronisk utrustning som kan spåra bilar om den är stulen. Överväga denna möjlighet.
4.
Stöldskydd kan köpas såväl som kan inaktivera bilens elektriska system för upp till en fjärdedel av en mil bort. Dessa kan vara praktiskt om du ser din bil blir stulen.
5.
Det finns också små kapslar med tårgas som är lagliga i de flesta stater som släpper ut tårgas under instrumentpanelen Om låset är plockade eller om en illegal nyckel används.
6.
Utöver dessa enheter finns det enkla saker du kan göra för att bidra till att säkerställa säkerheten på ditt fordon. Dessa inkluderar låsa dörrar, med hjälp av ett garage om du har en, parkering så nära hemmet som möjligt, aldrig lämnar bilen med motorn fortfarande igång, se till att dina fönster är rullas upp och stammen och huva är stängda tight, park nära butiker när ute och handlar, och nattetid park i ljuset. Genom att följa dessa steg kommer din bil vara mer säker.

Tips och varningar


 • lås alltid din dörr
 • Park nära ett ljus i natten i köpcentra
 • Håll rutor


 • Relaterade artiklar


  hur platsen din bil på en parkeringsplats
  hur färga fordon klädsel
  hur du tar bort stereon i en Dodge Neon
  DIY: pigtail trailer ljus
  michigan fönster nyanser lagar
  hur man gör en husvagn förtält
  stålhjul vs fälgar
  hur man installerar en mottagare hitch
  hur man kan öka hästkrafter på en 1979 corvette motor
  hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda