billiga sätt att anpassa din bil

billiga sätt att anpassa din bil

Du kanske har sett den populära visar på tv där fordonsindustrin butiker anpassar bilar med TV-apparater, bindestreck monterade bärbara datorer och mångfärgade jobb färg. Tyvärr, de flesta av dessa anpassningar inte är överkomlig för de flesta fordonsägare. Lyckligtvis finns det sätt du kan anpassa din bil utan att bryta banken

Inredning Uppgraderingar

En bils interiör innehåller dussintals små paneler. De flesta av dina Interiör paneler kan lätt tas bort och ändras. En av de mest billiga sätt att ändra en bil inredningen är att måla på instrumentbrädan eller någon av interiören paneler. Vissa ägare vill matcha bitar av deras inre till det yttre genom att måla det i samma färg. Använd en högkvalitativ plast färg för att anpassa din inredning, men aldrig måla panelerna medan de är i bilen --- alltid ta bort dem för att undvika att få måla på andra delar, såsom din klädsel.

Klädsel täcker, till exempel klädslar, är en annan billig inredning anpassning. Även om du väljer en dyr sittunderlag, såsom en egen läderklädsel, sittunderlag är mycket billigare än nytt tapetsering era platser.

Exteriör Uppgraderingar

Ett bra alternativ till en egen lack är ett fordon wrap . En wrap är en stor dekal som fäster på ditt fordon. Till skillnad från en lack kan en wrap tas bort om du vill. Börjar runt $ 500, wraps fordon får inte vara överkomligt för alla, men de är mycket billigare än en vanlig custom lack, som kan kosta $ 4000 till $ 6000. Om ett fordon wrap är inte i din budget, anser anpassade dekaler. Snarare än att täcka din inredning fordon, skulle dekaler placeras på vissa platser, vilket resulterar i ett mycket lägre pris.

En grill täcka är ett annat sätt att anpassa din exteriör. En grill täcka ger en illusion av en anpassad gallret genom att installera direkt över din fabrik grillen. Priserna börjar på ca $ 60, ungefär en fjärdedel av priset för en egen grill.


Relaterade artiklar


Thule rack instruktioner
hur man för att koppla ett flak släpvagn
hur man installerar en 3: e sätesraden i tahoes
korrekt vinschning
hur vill tysta ett larm
hjul & däck passar guide
ställen att köpa klädslar för bilar
tillbehör bilavgaser tips
hur man köper fördelas montering hjul
låda motor faq