beskriver anslutning varningsljus på ett fordon

beskriver anslutning varningsljus på ett fordon

Är du en polis som vill tråd varningsljus i din egen bil? En volontär Brandman sätta strobes på din pickup? Någon som bara vill blinkande ljus på din bil av någon underlig anledning? Väl här är vet hur man i detta eHow

Du behöver:.
Varningsljus
Fordonet.
Enkel koppling Verktyg, såsom tänger, fräsar och strippor.
.


1.
Först behöver du din varningsljus. Oavsett om du kommer att ledningarna polis blåljus, brand rött ljus eller försiktighet gult ljus. . Det spelar egentligen ingen roll, eftersom de alla 12V DC! Bestäm var du vill placera dem, och säkra dem på ditt fordon med hjälp av de föreslagna monteringsmetoder.
2.
Nu måste du köra din kabeldragning. Generellt ledningarna alla kan köras direkt genom gjutning av framrutan, men det kan vara lite knepigt ibland. En del människor föredrar att bara sätta ledningar under dörrlisten och ner av plast sidopanelen inne i fordonet, tills du hittar en plats att gå igenom bindestreck för att komma till säkringsskåpet eller kabeln du ska skarva till.
3.
avgöra vilket sätt du vill tråd dem till bilens strömförsörjning. Det självklara svaret för mig är helt enkelt att koppla en cigarettändare kontakten till nödbelysningen kraftledningar och bara koppla in den när du behöver ljuset på! Om det av någon anledning är detta inte ett alternativ, gå vidare till nästa steg.
4.
Om du måste tråden till en tråd, den bästa man kan göra skulle vara att köra trådar till en strömbrytare, som du kan montera i instrumentbrädan, sedan genom bilens brandvägg, direkt till ditt batteri. Se till att du ansluter rätt + och-kablarna till sina respektive plintar på batteriet. Också vara säker du placerar ett in-line säkring på strömmen, eller "+" linje, enligt ljusets tillverkarens specifikationer. Detta kommer att undvika risk för brand eller elektriska skador på ditt fordon.
5.
Enda sak kvar att göra nu är antingen koppla in din tändare postmeddelande, eller "skaka på telefonen switch" att testa din nya varningsljus. När du gjort det, du är redo att låta alla på vägen vet du kommer!

Tips och varningar


 • Kontrollera alltid att du är mycket tydligt på tillverkarens specifikationer på spänning och säkringar!
 • imitera inte en offentlig tjänsteman! Det är ett brott! Blå lampor är cool, men om du inte är en officer i lagen. . Släng dem inte på din bil!
 • Om du kör kabeldragning till bilens batteri, se till att du säkra dem åt sidan väggen under huven för att hålla dem utanför motorns värme och rörliga delar!


 • Relaterade artiklar


  bil golvmatta inredning idéer
  Thule rack instruktioner
  hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
  hur du lägger till GPS-navigering på din honda
  hur du installerar en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
  Syftet med en blåsa av ventil
  hur du installerar vindruta för en TomTom
  hur platsen din bil på en parkeringsplats
  hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
  hur du tar bort en noshörning liner