tomtom 920 vs tomtom 920T

tomtom 920 vs tomtom 920T

TomTom är en global position (GPS) anordning som används för att få hjälp att hitta din position samt vägbeskrivningar till din destination. De flesta människor använder TomTom-systemet i sina bilar. Med en liten skärm, ungefär lika stor som ett spelkort, TomTom 920 och TomTom 290T guida föraren med kartor, pilar och avstånd indikationer

Så fungerar det

Båda enheterna lita på en signal och tillbaka från en fast position via satellit. Satellitsignalen kräver en tydlig väg genom atmosfären till enheten. Det kan ibland vara förlorad på grund av tekniska problem eller om du kör in i en tunnel.

Display och kartor

Båda 920s har en 4,3-tums LCD-färgskärm. De kommer med förinstallerade kartor över USA, Kanada och Europa. Kartorna uppdateras regelbundet. En fjärrkontroll finns också erbjuds, något den tidigare modellen (910) saknade.

Identiska reportage

Båda modellerna har flera likadana funktioner. Det MapShare Programmet tillåter användare att korrigera kartor i systemet och dela sina korrigeringar med andra enheter. Båda 920s har en FM-radiosändare och en MP3-spelare. Med en Bluetooth-enhet tillåter de handsfree mobiltelefon också. Användaren kan också spela in röstmeddelanden.

Trafikmottagare

920T har en extra standard, RDS-TMC-trafikmottagare. Tillsammans med den här funktionen erbjuder tillverkaren ett års prenumeration på en trafik-övervakningssystem, som tillåter användaren att upptäcka och undvika områden med tung trafik. På 920 är trafiken mottagaren frivillig. Användaren måste montera en extern antenn på bilen för att använda trafik mottagare. Den 920T har även förstärkt position teknik, som gör att enheten ska använda den 920T egna sensorer för att bestämma läge om satellitsignalen försvinner eller opålitlig.

Uppdateringar

Tillverkaren har producerat flera uppdateringar sedan 920s ursprungligen gavs ut . Dessa inkluderar Lane Assist, som guidar användaren till de bästa körfält på en hektisk flerfiliga motorvägen, och intelligent routing, ett system som hjälper föraren att välja den bästa vägen till en destination som grundar sig på trafiken. Den 920-serien, som kom på marknaden under 2008, har nyligen följt av 930-modellen.


Relaterade artiklar


hemlagad vatten injektion för automatisk motorer
hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
hur man köper fördelas montering hjul
tomtom 920 vs tomtom 920T
hur tråd bilen för subwoofers
michigan fönster nyanser lagar
hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota
hur man för att koppla ett flak släpvagn
hur du installerar en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
hur färga fordon klädsel