installera en cj5 kropp hiss

installera en cj5 kropp hiss

installationen påbörjas

Jeep bör parkeras på en plan och jämn betongyta. Många fordon behöver inte vila perfekt nivå. Jeepar som inte nivån i början av installationen kommer att fortsätta att vara off-vinkel när hissen är klar. Noggranna mätningar som gjordes före installationen kan hjälpa till med utjämningsprocessen.
Använd ett måttband för att mäta både fram och baksidan, från marken till mitten av fendern öppning. Skriv ner dessa mätningar för framtida referens.

Front Installation

Öppna bussning påsen, märkt med "F" eller "Front". Tunna kappa bussningarna med ett litium-baserat fett. Sätt busings i varje öga av de nya fjädrar. Placera metallen ärmarna inne i ögonen på våren.
Höj fordonets front. Vara säker på att det stöds med pallbockar, placerad under ramen. Bakhjulen ska blockeras för att förhindra rullning.
Fortsätt att ta bort däcken, tillsammans med de stötar och U-bultar. Bultarna är anslutna till krängningshämmare ska lossas, men inte tas bort.
Den främre bladfjädrar bör låste upp i båda ändar och avlägsnas från jeep. Använd en domkraft för att stödja framaxeln, sedan sänka axeln till bladfjädrar. Den nya U-bultar ska installeras och åt till 80 mul-pounds.
Installera den nya chocker tillsammans med däcken. Sänk försiktigt ned fordonet helt med marken. Stående på den främre stötfångaren, skaka Jeep. Detta kommer att eliminera friktion och bindande i installationen.
Dra våren lyftöglor nästa. Krängningshämmare bultar bör också ses skärpas.

Bakre Installation

Leta upp och öppna påsen märkt "R" eller "bakåt". Använd litiumfett att tunna kappa runt bussningarna, innan du installerar dem i ögonen varje ny front våren. Metallen ärmar bör införas i våren ögonen.
Lyft baksidan av Jeep. Säkra den med pallbockar och block hjulet. Däck, chocker och U-bultar bör tas bort. Därefter skruva isär båda ändarna av bakre bladfjädrar och ta bort dem.
med domkraft tillämpas fortfarande, lägre axeln ner på bladfjädrar. Placera den nya U-bultar och vridmoment dem till 80 mul-pounds.
Installera det nya chocker och däck. Sänk Jeep på marken och skaka den för att lindra bindande.
När Jeep har drivits 50 miles på nytt lyft, se till att åter vridmoment alla bultar och muttrar. Dessa skall kontrolleras och vridas för ofta.


Relaterade artiklar


hur du installerar en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
hur till förbifartsleden den katalysatorer på en sierra lastbil
hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
hur man för att koppla ett flak släpvagn
hur man köper fördelas montering hjul
hur man installerar Extraljus
hur man målar en bil utan en pistol
hur man wire en Dodge RAM broms trailer från scratch
hur färga fordon klädsel
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka