hur platsen din bil på en parkeringsplats

hur platsen din bil på en parkeringsplats

Du vet det värsta mardrömmen: spotting din bil, ett silver Honda, i ett hav av bilar, med ett femtiotal andra silver Hondas. Med denna enkla guide, göra din bil regnbågen fisk i havet av blå
1.
För Guds skull, vet vad din bil ser ut och vilken modell det är! Detta minskar kraftigt ner saker, för det mesta. Kom ihåg vad märket av märket ser ut, och se till att du kan känna igen baksätet på bilen när man går.
2.
Kom ihåg var du parkerade den! I den största av parkeringsplatser kommer det mest alltid någon form av system med sektioner och rader, vilket gör spotting din bil mycket lättare. Kom ihåg vilka bilar som är bredvid dig, som minst en kommer sannolikt att finnas kvar när du är redo att lämna.
3.
Sätt bilen bortsett från de andra! Skaffa en riktigt cool färg jobb, om du är i det. Om inte, oroa dig inte. Det finns gott om kreativa sätt att göra din bil stå ut så kan upptäcka det.
4.
Om du har en antenn på bilen, ställde en cool band eller skum bit ovanpå det. Disney säljer Musse Pigg huvuden som går rätt på toppen av antennen. Detta är ett lätt sätt att göra din bil stå ut! Det finns också flaggor du kan köpa för att sätta på din car. You glida ner i bakrutan en liten bit, sätt flaggan, och sedan rulla fönstret tillbaka upp för att hålla den fast på plats. De gör så många olika flaggor: du kan få dina favoritlag, din favorit college, oavsett
5!.
är naturligtvis ett annat alternativ att sätta bildekaler på bakre delen av bilen. Detta är ett bra sätt att visa stöd för en sak, visa ditt favoritlag eller din favorit destination, eller din favorit citat! Bara inte gå överbord . . .


Relaterade artiklar


hur man köper Nokian vinterdäck
hur man wire en Dodge RAM broms trailer från scratch
michigan fönster nyanser lagar
hur tråd bilen för subwoofers
Färgtoning lagar i delstaten Florida
hur man installerar vingar med 3M tejp
hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
DIY: pigtail trailer ljus
hur färga fordon klädsel
hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering