hur man kan öka hästkrafter på en Nissan Xterra

hur man kan öka hästkrafter på en Nissan Xterra

Nissans Xterra är en fyra-hjulsdrivna sport /utility vehicle, särskilt avsedda att ge komfort när de används på motorvägar, samtidigt som dess användare att köra off-road. Det Xterra finns med fyra olika motorer: en fyrcylindrig motor och tre olika sex-cylindriga motorer av varierande hästkrafter. Trots att Xterra aktie hästkrafter är respektabla, producerade mängden hästkrafter faktiskt kan öka ganska enkelt med några få eftermarknaden delar

Du behöver:.
Luftfilter.
Avgassystem header (s).
Datachip.


1.
Byt lager luftfilter med en kvalitet eftermarknaden enhet. Luftfilter är speciellt avsedda att filtrera mikroskopiska partiklar från utomhusluften innan luften sugs in i motorn. Ofiltrerad, kan dessa partiklar skada en motor under tiden. Nackdelen med ett luftfilter är att det begränsar motorns förmåga att dra luft. Det Xterra aktie luftfilter tillräckligt filtrerar luften, men är restriktiv. Eftermarknaden luftfilter finns tillgängliga som kan filtrera luften lika bra, om inte bättre, än Xterra aktie filter. Fördelen med en kvalitet eftermarknaden luftfilter är dock att det inte är nästan lika restriktiv som beståndet filter. Det innebär att motorn inte behöver arbeta så hårt för att dra luft. Som ett resultat är Xterra motor kan producera mer hästkrafter med en eftermarknad luftfilter än med beståndet filtret.
2.
Byt lager avgaslimpan med ett avgassystem-huvuden, beroende på motor. De motorn måste dra tillbaka luften genom filtret, måste den utvisa de tillbringade gaser genom avgassystemet. Den Xterra produceras med antingen en fyra eller sex-cylindrig motor. Den fyrcylindriga motorn använder en enda avgasgrenrör till rout avgaserna från motorn, medan den sexcylindriga använder två avgasgrenrör. Dessa grenrör kraftigt begränsa Xterra förmåga att göra sig av med avgaserna, beroende delvis på grund av de många skjuter gaserna från varje cylinder tillsammans. Denna tryckkraft minskar motoreffekten. Ett avgassystem header ger varje cylinder med sin egen avgasröret, som avsevärt eliminerar mycket ström motorn måste använda för att driva ut avgaserna, översätter till en ökning av hästkrafter.
3.
Byt motorns datachip med en högpresterande dator chip. Den Xterra motor styrs av ett datachip som styr strömmen som motorn. Byte av datachip kan verka som en hotfull uppgift, men att ersätta processen är faktiskt ganska enkelt, förutsatt att tillverkningen instruktioner noga följs. Den högpresterande chip är särskilt utformad för att tillåta Xterra motor för att producera mer hästkrafter genom att förändra Xterra s timing och bränsleförsörjning.


Relaterade artiklar


Färgtoning lagar i delstaten Florida
hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
hur man för att koppla ett flak släpvagn
hur tråd bilen för subwoofers
hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota
michigan fönster nyanser lagar
hur till förbifartsleden den katalysatorer på en sierra lastbil
tomtom 920 vs tomtom 920T
hur man kan öka hästkrafter på en Nissan Xterra
hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering