hur färga fordon klädsel

hur färga fordon klädsel

Många tror färgning fordon klädsel är svårt eller omöjligt. Detta är inte sant. Auto klädsel är inte annorlunda än någon annan klädsel och kan färgas i samma sätt. Lär dig att ta bort din klädsel och färga det till den färg du alltid velat

Du behöver:.
Tyg färgämne
. Plastbalja.
Varmt vatten.


1.
Ta bort tyget från fordonets säten. Vissa platser har enkla blixtlås i ryggen, andra använder klipp. Leta reda på klippen under främre delen av sätet och dra tyget över stolen. Klädseln är utformad för att tätt svepa stolen, så du kanske måste arbeta med det en del att ta bort den.
2.
Ställ in din container att färga tyget i. Det måste vara stor nog att rymma det antal klädseln du är färgning och stora nog att rymma färglösningen. Förbered tyget färga av instruktionerna på förpackningen. Vissa är koncentrat som kräver vatten, andra inte. Placera tyget i behållaren och sätt ett föremål på tyget för att hålla den nere.
3.
Bort tyget och låter det till Sun torka. Vrida tyget rekommenderas inte. När tyget är helt torrt, installera om den.

Tips och varningar


 • Färgning ljusare färger för att mörka färger fungerar bäst. Om resultatet är lägre än förväntat, gör om färgning processen tills den önskade signalen är nådd.
 • Don't färg i ditt badkar. Badkar, särskilt porslin sådana, porös och kommer att bli färgad också. Tyg färga spraya finns också. Denna metod är inte lika effektiva och kan förändra känslan av din plats, genom att göra den styvare.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota
  michigan fönster nyanser lagar
  hur du installerar en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
  hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
  hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
  hemlagad vatten injektion för automatisk motorer
  hur tråd bilen för subwoofers
  DIY: pigtail trailer ljus
  hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
  Färgtoning lagar i delstaten Wisconsin