michigan fönster nyanser lagar

michigan fönster nyanser lagar

Varje stat har olika förordningar om fordonet fönster toning. I Michigan, lagar reglerar allt som kan påverka förarens siktlinje. Lagen kan verkställas av Michigan State Police och av någon polis eller sheriffkontoret

Du behöver:. .
Fabric färga
Plastbalja.
Varmt vatten.

Krav

Ett fordon inte kan ha några tonade rutor, såvida det inte speglar på båda sidor av bilen, enligt Michigan State Police.

Hur nyansering kan tillämpas

Fönster toning helt kan täcka endast den bakre fönster på fordonet. På förare och passagerare fönster och vindrutan får toning endast tillämpas på toppen och kan inte komma ner lägre än fyra inches, beroende på Michigan State Police.

Begränsningar

Enligt Michigan State Police, finns finns inga särskilda krav på hur mörk eller ljus fönstren kan nyanseras. Den enda specifikationen är att nyanser inte kan överskrida en sol reflexion på 35 procent. Detta avser hur mycket ljus som kan resa genom fönstret nyans och hur väl föraren kan se.

grunden bakom toning lagar

Enligt uppgifter från Michigan lagstiftande församling, är lagar om fönster toning och förbudet mot "dinglande ornament" i fordon för säkerheten för både förare och andra på vägbanan. Tanken bakom lagen är att hålla förarens sikt klart.

Medicinska behov

Michigan Lagen tillåter förare med recept från läkare eller optiker, som visar ett medicinskt behov av mörkare fönster, att ha både mörkare fönster och full toning på föraren och passageraren fönster. Det är emellertid endast den person som innehar recept juridiskt tillåtet att köra fordonet.

Out-of-state fordon

Människor med fordon registrerade i andra stater, som kan vara färdas genom Michigan, påverkas inte av denna lag . Det gäller bara för fordon registrerade i Michigan.

Konsekvenser för lagöverträdare

Några poliser bära en enhet i sina fordon för att testa sol reflexion av fönster brytning. Om någon finns i strid med lagen, kan han ges ett citat, enligt Michigan State Police.


Relaterade artiklar


hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
hur man för att koppla ett flak släpvagn
DIY: pigtail trailer ljus
hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
hur man installerar en sele släpvagn ledningarna på en Hyundai Sonata
hur man installerar Extraljus
hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
hur tråd bilen för subwoofers
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka
hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota